2777
2789

امشب خیلی دلم گرفته 

هیچ وقت فکر نمیکردم تا 35 سالگی مجرد باشم 

الان تو یه خونه ام تنها موسیقی گوش میدم گریه میکنم 

هیچ وقت دوست یا پارتنر هم نداشتم 

با تنهایی تون چکار میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حال حاظر دارم حال میکنم با تنهاییم اهنگ گذاشتم میرقصم

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

تنها زندگی میکنی؟یعنی هیچ پارتنری نداشتی تاحالا؟البته چیزیم از دست ندادی جز اعصاب خوردی هیچی نداره

نه با پدر مادرم زندگی میکنم 

اونا طبقه بالا هستن 

منم یا طبقه بالام یا پایین من وقتی میام یا خوابن یا وقت شامه 

حرف مشترک نداریم نهایتا یه ربع حرف بزنیم منم میام پایین کارهامو بکنم 

ناشکر نیستم ولی هر روز احساس تنهایی بیشتری دارم 

کلا هیچ وقت با کسی نبودم یه چند تا خواستگار به درد نخور کلا داشتم 

از رابطه بی هدف خوشم نمیاد بلد نیستم مدیریت کنم

مجردی؟

اره

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

نه با پدر مادرم زندگی میکنم اونا طبقه بالا هستن منم یا طبقه بالام یا پایین من وقتی میام یا خوابن یا ...

بهترین کار ممکن و میکنی وارد رابطه های بی هدف نمیشی منم نزدیک ۳۰ولی این اشتباه و می‌کنم و ضربه میخورم

شادی تو به ما هم پخش کن من خیلی مودی شدم یه وقت پنج صبح آهنگ زدم میرقصم یه وقتم مثل امشب گریه میکنم

گریه نکن بابا دنیا دو روزه عشق و حال کن گور بابای دنیا

نه با پدر مادرم زندگی میکنم اونا طبقه بالا هستن منم یا طبقه بالام یا پایین من وقتی میام یا خوابن یا ...

عزیزم امیدوارم بزودی یه مرد خوب سر راهت قرار بگیره و خوشبختی و با تمام وجودت حس کنی و بیای اینجا بهمون بگی که چقد حال دلت خوبه 

مطمئنم که بزودی میشه 🍃❤️🍃❤️🍃