2777
2789
عنوان

نظرتون راجب رشته حقوق در دانشگاه

97 بازدید | 21 پست

صرفا منظورم مثلا وکیل شدن و اینا نیست 

در حدی ک بشه نیمه وقت پیش یه وکیل کار کرد یا جاهایی ک مرتبط ب رشتم باشه ( خیلی توقع بالایی ندارم از شغل )

بنظرتون خوبه ک بخونم ؟ 

سخته ؟ 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اتفاقا این رشته فقط باید خیلی بخونی و سختی بکشی و چند سال منتظر بمونی تا  وکیل بشی  

وگرنه اصلا درآمد نداره وکیل ها پول نمیدن به دستیارهاشون استدلالشون هم اینه داری کار یاد میگیری 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه باید وکیل بشه اگرنه به درد نمیخوره دختر عمو من کاراموزه پول که نمیدن بهش سخته

خب ب کار آموز پول نمیدن جایی عزیزم 😐

نه عزیزم اتفاقا این رشته فقط باید خیلی بخونی و سختی بکشی و چند سال منتظر بمونی تا وکیل بشی وگرنه ا ...

اخه یکی دوستام کار میکنه نیمه وقت 

پول میگیره 

منظورت چیه یعنی میخوای بدون دفتر کار کنی

ن اون ک نمیشه 

منظورم اینه صد در صد رو وکیل شدن کلیک نیستم 

هر جایی ک بشه با مدرک ام کار کنم فرقی برام نداره 

یکی دوستام منشی یه وکیل هست نیمه وقت 

حقوقشم میگیره 

ن اون ک نمیشه منظورم اینه صد در صد رو وکیل شدن کلیک نیستم هر جایی ک بشه با مدرک ام کار کنم فرقی برام ...

دفتر بزن خوب چه کاریه اینطوری اذیت میشی برای یکی دیگه بالاخره داری کارمیکنی و فقط درصد میگیری