2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مادرشون باید یادشون می‌داده که نداده.. مادرشوهر من دختر نداره اصلا..جاش پسراش تو کارای خونه کمک میکنن.. شوهرم الانم اینجوریه.. چون از قبل عادت داشته 

کسی لایکم نکنه

خودتونم کمک نخواین بهتره دیشب من و مامانم بیرون رفتیم کارمون خیلی طول کشید خسته شدیم به داداشم گفتم کمک کن تو غذا درست کن فاتحه زندگی رو خوند سه تا ماهیتابه برداشته گذاشته رو گاز یکی پیاز سرخ کرده یکی سیب زمینی یکی سوسیس داشتم ظرفا رو میشستم چنان شعله ای کشید غذاش که نزدیک بود کابینتها اتیش بگیره اب سالاد ریخته بود تو ماهیتابه داغ سوسیسا رو هم برشته کرد خونه هم پرروغن شد 

عزیزم مادرشون باید یادشون می‌داده که نداده.. مادرشوهر من دختر نداره اصلا..جاش پسراش تو کارای خونه کم ...

امشب به همسرم می گم چطور تو خوابگاه تقسیم وظایف می کردید اینجا نه..حالا من نمی گم هر شب ولی حد اقل دو شب تو هفته یه گمکی بده...می گه خوب تو خوابگاه زندگی این طوریه...می گم خوب اتفاقا تو خونه باید اشتراک مساعی و همدلی بیشتره باشه خونه محل انسه...می گه من اگه پول داشتم اینو نمی گفتی...حالا قضیه اینه که چند وقته داره یه کار دومی انجام می ده...البته من منظورم روزایی هست که خونه می مونه و کاری نداره...

گفتم همیشه که کار نداری بالاخره وقت ازادم داری

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

گلم اینا باید خونه خودشون ، زمان مجردی از پدر و مادرشون یاد بگیرن ،تو نمیتونی تغییرش بدی . شوهر من او همه کارا کمک میکنه زمانی که بچه دار شدم پا به پای من بیدار بود و از بچه مراقبت میکرد چرااا ، چون خونه خودشون پدرش کمک مامانش می‌کرد شوهر منم یاد گرفته 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
خودتونم کمک نخواین بهتره دیشب من و مامانم بیرون رفتیم کارمون خیلی طول کشید خسته شدیم به داداشم گفتم ...

نه من کارای شوهرم رو حساب کتابه اتفاقا..هر وقت نباشم خودش از تو نت سرچ می کنه یا ازم می پرسه غذا درست می کنه برا خودش

گلم اینا باید خونه خودشون ، زمان مجردی از پدر و مادرشون یاد بگیرن ،تو نمیتونی تغییرش بدی . شوهر من ا ...

همسر من نصف شب یه شیر خشک می گفتم درست کن کلی غر می زد...

عزیزم خودت شاغلی؟اگه نیستی به نظرم درکش کن من خودم به شوهرم سخت نمیگیرم برای مرتب بودن خونه هم وسواس به خرج نمیذم اون هم کاری نداره رسیدم و تونستم انجام میدم نشد نشداون هم میبینه اینجوره گاهی روزای تعطیلش کمک میکنه اما روزایی که سرکار رفته نمیتونه من خودم شاغل هستم و میدونم کار بیرون خییلی خسته میکنه آدمو و اگه زن شاغل باشه ختما باید شوهرش کمک منه تا بشه خونه را جمع و جور کرداما سخت نگیر

عزیزم خودت شاغلی؟اگه نیستی به نظرم درکش کن من خودم به شوهرم سخت نمیگیرم برای مرتب بودن خونه هم وسواس ...

من یه مدتی شاغل بودم ولی اون روزا هم کمک نمی کرد منم دیگه نرفتم...الانم می گم روزای تعطیلش کمک بده..من هر روز باید از صبح تا شب با بچه کوچک بدوم این ور اون ور...تعطیل و غیر تعطیلم نداره...ولی همسرم روزای تعطیل که خونه هست می تونه یه کمکی کنه...۷ ساله عروسی کردم هی هیچی نگفتم بدتر شد انگار...جاریم که برادر دوقلوی شوهرم همسرشه، نمی دونم چطوری همه کار براش می کنه