2777
2789
عنوان

چه جوری میشه زود زایمان کرد

84 بازدید | 7 پست

واقعا شرایط سختی دیگه گیر کردم

نمیدونم دقیق چندهفته ام ،تو برنامه گهواره دارم نوشته ۳۸هفته و ۲روز اما بالاش نوشته ۳۹هفته نمیدونم چه جوریه، دیگه خسته شدم همش ترس از زایمان اینکه چه جوری میشه کی میشه چرا تموم نمیشه همش درد مثانه دارم همش دستشویی ام روحیم گرفته استرس دارم

بعد الان این چندوقت بابام مسافرته بعد داداشم هم پدرزنش فردا داره میره کربلا و باید پیش مادرزنش بمونه از فرداشب باید برم پیش مامانم بمونم که تنهاست اصلا دوست ندارم موقع زایمانم جایی غیر خونم باشم یا کسی بجز شوهرم پیشم باشه هیچ راهی ندارم مامانمم نمیتونم تنها بذارم بردارمم عقلش نمیکشه که مادرخودش تنهاس مادرزنش این اندازه کسی هست بره پیشش من واقعا شرایطم سخته

میگم بزار زود زایمان کنم تموم بشه بره دیگه واقعا روانم بهم ریخته

همین و می تونم بگم  که کسایی که اطرافمن می گن لحظه زایمان یکی از شیرین ترین لحظه هاست 🙂🙂🙂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت خوده بچه بیاد مگر سزارین اختیاری یا سزارین اورژانسی منم 38هفته هرسه زایمانهام بود بستگی داره همه یک جور نیستن

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

درمورد برادرت حق داری ولی مگه مادرت شرایط خاصی داره که نباید تنها باشه؟

مامانم تو خونه با خواهرکوچیکم تنهاست نمیتونم شبا تنهاش بذارم مشکلی نداره اما یکم سنش بالاست سخته واسه مون تنهاش بذاریم

همین و می تونم بگم که کسایی که اطرافمن می گن لحظه زایمان یکی از شیرین ترین لحظه هاست 🙂🙂🙂

خوب منم دلم میخواد زودتر زایمان کنم بلکه یکی دغدغه هام کمتر بشه

خوب منم دلم میخواد زودتر زایمان کنم بلکه یکی دغدغه هام کمتر بشه

نه دیگه این دغدغه واسه زود زایمان کردن باعث میشه خاطره تلخی برات به جا بمونه 

بسپر دست خدا و نی نی هروقت صلح بدونن بچه میاد 

اما یه سری چیزا هست مثلا شربت زعفرون و یه سری چیزای دیگه 

البته با پزشک مشورت کن و تو خوردنش هم زیاده روی نکن  

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

بچه وقتی به موقع به دنیا بیاد سالم تره

من خودم۳۸ هفته زایمان کردم 

میگفتن زایمان زودرس باعث زردی زیاد میشه 

خدا خودش میدونه که ۴۰ هفته جنین رو داخل رحم مادر قرار داده دیگه