2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وظیفه ی شرعی اخلاقی انسانیت هست بری سگ رو ببری دامپزشکی! عذاب وجدانت ب چ دردی میخوره؟ اون بدبخت قراره چند روز درد بکشه تا بمیره؟؟؟

واقعا زدی بش و در رفتی همین؟😐😐😐😐😐😐😐😐

ببین اگه میخای آه اون سگ نگیرتت همین الان برو پیداش کن ببر دامپزشکی

.

مرده

از کجا میدونی مرده؟ تو خدایی؟

اگه بچه خودتم بود همینو میگفتی؟

اگه زنده باشه بخاطر حرف تو استارتر نره سر وقت سگه و سگ بدبخت ۶ ماه زجر بکشه تا از درد و گشنگی بمیره چجور میخای تقاصشو پس بدی این دنیا؟

واقعا اکثر ادما فک میکنن حیوونا ارزش ندارن درحالی که اونا هم ب اندازه خودشون مهمن و احساسات دارن و درد رو کاملا مثل ما حس میکنن

.

اگه ماشین سالم باشه نشون میده سگه خوورد شده استخوناش چون انرژی ضربه باید حتما رو جایی اثر بذاره! قانون. پایستگی انرژی!

مثلا گوشی میوفته زمین خود ال سیدی کامل سالم میمونه بجاش انرژی وارد میشه به گلس و گلسش میشکنه !

استخونای سگه هم ضغیف تر ماشین تو بوده اونا شکسته!

اگه انسان بجا سگه بود بازم میزدی و در میرفتی؟ یا از ترس قانون برمیگشتی؟ یا بخاطر وجدان

.

از کجا میدونی مرده؟ تو خدایی؟اگه بچه خودتم بود همینو میگفتی؟اگه زنده باشه بخاطر حرف تو استارتر نره س ...

خوب تاریک بود ، سگ اصلا گم شد تو تاریکی . در ثانی اون موقع  اصلا مغزم هنگ کرد 

از کجا میدونی مرده؟ تو خدایی؟اگه بچه خودتم بود همینو میگفتی؟اگه زنده باشه بخاطر حرف تو استارتر نره س ...

من که خودم از همه ناراحت ترم ، ولی اون موقع اصلا مغزم کار نمی کرد ، سگ رو هم نمیشد پیدا کرد ، اصلا نمی‌دونستم چی شد