2777
2789
عنوان

بیاید بهتون بگم چه جوری جنگ و دعواهاتو با شوهرتون خاتمه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ازدواج و شاغل شدن چی بلدین؟؟؟

۱_برای ازدواج  ختم چهل روز سوره طه هم برای ازدواج هم کار 

۲_آیات 131 و 132 سوره طه را بنویسد و بر بازو (بازوی چپ یا راست) یا بر سینه اش ببندد (البته طوری که بی احترامی به آیه نباشد). اگر مجرد باشد حتماً ازدواج خواهد کرد، 

۳_ختم چله ی ذارات برای ازدواج و رزق و روزی 

۴_روزانه یکبار سوره یس بخون هم ازدواج و هم کار

۵_ سوره واقعه رزق و روزی

۶_آیات۵۰ تا ۵۶ سوره یوسف جهت یافتن شغل و روزی در روز جمعه بعد از نماز صبح بنویسد این هفت آیه سوره یوسف را در کاغذی سفید یا زرد با مرکب یا جوهر مشکی یا آب زعفران و نیت کند بر هیچ کسی ظلم نکند و آنچه راستی و حق باشد را بیان کند و سپس این آیه نوشته شده را در بیرون سرای , بالای در ورودی منزل بیاویزد .

در کل یه توصیه بهت میکنم که بعد اینکه خیلی به ازدواج و شعل فکر نکن اگر هم فکر کردی مثبت فکر کن مدام خودتو تو لباس عروس یا تو شغل دلخواهت تصور کن و رها کن یعنی استرس و نگرانی نداشته باش یه جورایی بگو توکل به خدا شد شد نشدم حتما حکمتیه خدا به موقعش برات جور میکنه

شوهر من آدم قهري هستش فوري قهر ميكنه كينه به دل ميگيره واسه اونم تاثير داره؟

اره چرا که نه اینم که زیر نوشتم خوبه:

گویند اگرکسی جهت آشتی کردن این آیه را ۳ بار بخواند وبر روی آن کس دمد البته آشتی کند وعذر خواهد (مجرب است)

وتَمَّتْ کَلِمَهُ رَبِّکَ صِدْقاً وَ عَدْلاً لا مُبَّدِلَ لِکَلِماتِهِ وَ هُوَ السَّمیعُ الْعَلیمُ (سوره انعام آیه ۱۱۵)

باید علم رابطه را اموخت.ابتدا باید خودتونو بشناسین بعد طرف مقابل وراهش مطالعه است

بله عزیزم من همیشه در تلاشم برای اینکه سوهد رابطمو بالا ببرم اما باور کنید اینها رو انجام دادم و واقعا موثر بود

اره يه مدت اينو خيلي ميخوندم متاسفانه جوابي نگرفتم😔

با اعتقاد راسخ بخون ذکر یا ودود هم خیلی موثره قبل نمازهای پنجاگانه ۲۲۲ مرتبه پشت سر هم بخون بدون وقفه با صدای ارام و شمرده

با اعتقاد راسخ بخون ذکر یا ودود هم خیلی موثره قبل نمازهای پنجاگانه ۲۲۲ مرتبه پشت سر هم بخون بدون وقف ...

اسي شما مثل اينكه اعتقادت خيلي زياده

منم يه مدت سرچ ميكردم انواع سوره ها و ذكر ها و دعاها رو ميخوندم حتا نماز شب ولي نميدونم چرا جواب نميگيرم😔