2777
2789
عنوان

لعنت به پریودی😭💔

129 بازدید | 14 پست

دو روزه از درد پیچیدم به خودم 

از شدت کمردرد آرزو مرگ دارم واقعا کاش من یک نفر میمردم اما پریود نمی‌شدم

خسته ام چشمام تار میبینه دیگ 😭

فقط هم ازم لخته میاد نه خون 💔😭

یک بار دیدمت یک عمر زندگی کردمت💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی دوران خرررریع😑

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

نمیدونم فقط لخته ازم میاد کلا رنگ خونم مشکیه بخاطر کیست؟

همین لخته ها کیست نیستن مگه؟؟

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

نه منم به دکتر گفتم لخته دفع می کنم یه قرصی بهم داد که خونریزیم کم بشه.کم خونی می گیری این جوری

کم خونی دارم 

فقط لخته خارج میشه روز اولم خون نمیومد فقط درد داشتم 

تمیدونم از چیه فقط دارم میمیرم از درد

منم یه زمانی کیست داشتم

پریودیای دردناک و فوق العاده شدید داشتم کلی علائم باهم

دلدرد حالت تهوع احساس سرما افت فشار و...

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

درد که با مسکن برطرف می شه.یه سرپرستار می گفت ماهی یک بار جگر بخورین کم خونی نگیرین

مسکن هم خوردم تاثیر نداره کمرم داره خورد میشه/

زیره سبز دم کن هر ۶ساعت با نبات یا عسل بخور رحمتو کامل شست وشو میده وگرمش میکنه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد