2777
2789
عنوان

به نظرتون کمکش کنم

133 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، من باردارم و به زودی بچم به دنیا میاد 

شوهرم رفته کربلا و من اومدم پیش خواهرم

خواهرم هم یه بچه ۵،۶ ماهه داره ، این بچه یا دل درد داره یا مشکل دیگه و همش گریه میکنه و آروم نمیشه ، حالشم که خوب باشه باید یکی باهاش بازی کنه ، بغلش کنه مرتب هم از بازیاش خسته میشه و باید ببریش یه جای دیگه یه بازی دیگه وگرنه بازم گریه میکنه 

امروز حوصلش سر رفته بود بردمش کف پاشو شستم ، ولی آروم که نشد هیچ شروع کرد بدجور گریه کردن ، منم اعصابم خرد شد دادمش به مامانش ... از طرفی باردارم و باید در آرامش باشم از طرفی شکمم بزرگ شده و همش کمر درد دارم نمیتونم زیاد براش انرژی بزارم 

همشم میگم چه غلطی کردم من بچه دار شدم ، واقعا حوصله و اعصاب بچه رو ندارم 😣 یعنی این بچه همه ی عشق منو به بچه دار شدن گرفته و کلا از بچه زده شدم 😣😣😣 

از یه طرف هم عذاب وجدان دارم که خواهرم بیچاره دست تنهاست ... 

به نظرتون چکار کنم ؟ کمکش کنم ؟ اعصاب خودم چی میشه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

کلا بچه کوچیک آرامشو از آدم میگیره ... دلم فقط آرامش و سکوت میخواد ، اصلا اعصاب بچه ندارم 

اگرم شوهرم اصرارم نمیکرد هیییچوقت بچه نمیوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیزم ولی همسرت چقدر بی فکره

چرا ؟  اون فقط میخواست بره کربلا و گفت تو تو خونه تنها نمون ، خوب نیست ... مامانمم رفته کربلا 

چرا ؟ اون فقط میخواست بره کربلا و گفت تو تو خونه تنها نمون ، خوب نیست ... مامانمم رفته کربلا

عزیزم فقط خواهش میکنم اصلا استرس نداشته باش و خودتو سرگرم کن این دوره بارداری و افکار تو خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی مهمه فقط حال خودتو خوب نگه دار برات مهم نباشه هیچی فقط خودت 😍

ذات مرد ایرانی که فکر میکنه زن حمالشه و مرحله به این سختی و تنهایی بایذ بگذرونه.....

بله کار اون صد در صد اشتباه هست 

نحوه صحبت کردن تون هم نشون میده از سر کینه صحبت میکنید نه آگاهی 

امیدوارم عاملی که باعث کینه ای شدن تون شده رفع بشه تا حال دلتون خوب بشه 

تو ایران میلیون ها مرد داریم 

اگه همه ی مرد های اطراف شما ذات شون این جوری هست دلیل نمیشه مرد ایرانی ذاتش این باشه !

من هم خیلی برای ایشون غصه خوردم 

با خودم میگم اگه نتونم مرد خوبی برای خانومم باشم قطعا لیاقت ازدواج رو ندارم. و اگه می‌خوام ازدواج کنم در وهله اول باید اخلاقم رو خوب کنم. 

ولی هیچ وقت نمیگم ذات زن ایرانی فلان چیزه و ....

اتفاقا حدیث داریم زن مثل گل بهاری هست 

ینی باید همه جوره و خیلی با لطافت مراقبش باشی 

🥲

عزیزم فقط خواهش میکنم اصلا استرس نداشته باش و خودتو سرگرم کن این دوره بارداری و افکار تو خیلی بیشتر ...

باشه سعی میکنم 😔😊

بله کار اون صد در صد اشتباه هست نحوه صحبت کردن تون هم نشون میده از سر کینه صحبت میکنید نه آگاهی امید ...

از پشت گوشی چجوری تشخیص میدید که لحن از دلسوزی بوده یا تنفر 

در ضمن ۹۰ مردا همین جوری هستن 

دوما مردای اطراف من جزو اون ده درصدن و فرشته و من عاشق شونم 

سوما من تیکه رو انداختم تو چرا برش می‌داری