نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1877 عنوان بهترین دکتر مشهد برای ایمپلنت کیه لطفااااا جواب بدین 50 بازدید | 6 پست مرسی 1404/05/16 | 22:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27678 کلینیک حکمت کلا خوبه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1877 کلینیک حکمت کلا خوبه یه تجربه ب بد دارم از اونجا واقعا میترسم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27678 یه تجربه ب بد دارم از اونجا واقعا میترسم چ تجربه ای؟میشه مشهدی تاپیک اخر منم ج بدی دنبال ی دکتر زنان خوبم واس زایمان واینکه بگو دکتر فرشچیان رومیشناسی؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27678 یه تجربه ب بد دارم از اونجا واقعا میترسم من هرکدوم از دندونامو اونجا درست کردم از ۸ سال پیش هنو سالمه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
نیمه_تاریک_وجود مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 1877 چ تجربه ای؟میشه مشهدی تاپیک اخر منم ج بدی دنبال ی دکتر زنان خوبم واس زایمان واینکه بگو دکتر فرشچیان ... عزیزم دکتر زایمان اسمشو یادم نیست برات میپرسم از دوستم خیلی راضی بودنه نمیشناسممن یه بار رفتم دندونم عفونت داشت خیلی بد رفتار کردن یه میله ای اندازه چوب کبریت بدون بی حسی برد داخل دندونم خیلی بد بود
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27678 عزیزم دکتر زایمان اسمشو یادم نیست برات میپرسم از دوستم خیلی راضی بودنه نمیشناسممن یه بار رفتم دندونم ... شانست حتما دکترت بی اعصاب بوده خخخ وگرنه موادی ک بکار میبرن عالیه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.