2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این همسر 😭😭😭

147 بازدید | 2 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

من حدود دوساله عقدم

و خب از هم یکم دوریم من ب دلیلی بعضی بی احترامیا ک دیدم از خانوادش ماهی دوبار میرم اونجا و هربار سه چهار روز میمونم 

همسرم منو جایی نمی‌بره اصلا هروقت میگم میگه کار دارم اونم کار شریکی با برادرا و خاهرش ک نمیزارن کارشو ول کنه و اگه ول کنه باید هزار تا منت بشنوه

خرجم نمیکنه برام دو سه ماهه وعده داده بریم شهرای اطراف بگردیم و لباس بخریم و لوازم آرایشی و یسری چیزا...

ولی فقط گفته، نخریده، میگم بریم میگه کار دارم پولم نمیزنه ک خودم بخرم

بعدم چند وقتیه خیلی سرد شده اصلااا زنگ نمیزنه شاید دو سه هفته ای یکبار زنگ بزنه

و هفته ای یکبار میاد پیشم

و پیام هم نمیده فقط اخر شبها در حد چهار پنج تا پیام

معذرت میخام دو هفته هم هست ک اصلا رابطه نخواسته 

دیشب هم اومد پیشم حرف نزدیم گف خستم خوابید صبحم زود پا شد رف😑

خسته شدم ازین وضع بنظرتون چیکارکنم

چ برداشتی دارین شما ❓🥲

.

شاید فشار کاریش زیاده. 

شغلش چیه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

نمیخواید عروسی بگیرید 

عقد طولانی باعث سردی میشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.