2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این همسر 😭😭😭

163 بازدید | 2 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

من حدود دوساله عقدم

و خب از هم یکم دوریم من ب دلیلی بعضی بی احترامیا ک دیدم از خانوادش ماهی دوبار میرم اونجا و هربار سه چهار روز میمونم 

همسرم منو جایی نمی‌بره اصلا هروقت میگم میگه کار دارم اونم کار شریکی با برادرا و خاهرش ک نمیزارن کارشو ول کنه و اگه ول کنه باید هزار تا منت بشنوه

خرجم نمیکنه برام دو سه ماهه وعده داده بریم شهرای اطراف بگردیم و لباس بخریم و لوازم آرایشی و یسری چیزا...

ولی فقط گفته، نخریده، میگم بریم میگه کار دارم پولم نمیزنه ک خودم بخرم

بعدم چند وقتیه خیلی سرد شده اصلااا زنگ نمیزنه شاید دو سه هفته ای یکبار زنگ بزنه

و هفته ای یکبار میاد پیشم

و پیام هم نمیده فقط اخر شبها در حد چهار پنج تا پیام

معذرت میخام دو هفته هم هست ک اصلا رابطه نخواسته 

دیشب هم اومد پیشم حرف نزدیم گف خستم خوابید صبحم زود پا شد رف😑

خسته شدم ازین وضع بنظرتون چیکارکنم

چ برداشتی دارین شما ❓🥲

.

شاید فشار کاریش زیاده. 

شغلش چیه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

نمیخواید عروسی بگیرید 

عقد طولانی باعث سردی میشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.