2777
2789

برین خوابگاه ؟؟؟ یا ن 

من ک خیلی ب مادرم وابسته ام اصلا دوست ندارم تموم بشه ینی اون روزی ک باید برم خوابگاه روز مرگ منه اینقدر ناراحت و عصبی میشم ک حد نداره 

شما چی 🥲؟؟؟ ذوق دارین یا ن اگ ذوق دارین چرا اگ ندارین چرا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ای بابا چقد خودتو درگیر می‌کنی دختر فک کردی تا آخر عمر قراره خوابگاه بمونی تا چشم بهم بزنی تموم شده رفته 

بعدها حسرتش رو میخوری که ایکاش الان دوران خوابگاهم بود دانشجو بودم 

همه اینا میشه برات خاطره

فکرتو بزار رودرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که هم اتاقی تو نیستم هیچ جوره شخصیتت را دوست ندارم همش در حال ناله و فکر منفی و وابستگی و ...

🫠🫠🫠من جدیدا چ ناله ای کردم ؟؟؟صد سالی ی بار ی تاپیک دارم میزنم 

🫠🫠🫠من جدیدا چ ناله ای کردم ؟؟؟صد سالی ی بار ی تاپیک دارم میزنم

تعداد تاپیک منظورم نیست محتوای تاپیکهای منظورمه و کلا تاپیک هم نزنی شخصیتت دیگه همینه همیشه ناراضی همیشه افسرده همیشه ... 

ای بابا چقد خودتو درگیر می‌کنی دختر فک کردی تا آخر عمر قراره خوابگاه بمونی تا چشم بهم بزنی تموم شده ...

تو هم خوابگاه بودی عزیزم؟؟

تعداد تاپیک منظورم نیست محتوای تاپیکهای منظورمه و کلا تاپیک هم نزنی شخصیتت دیگه همینه همیشه ناراضی ه ...

اگ عنوان تاپیک ها رو  توی این چند ماه نگا کنی عزیزم میبینی ک خیلی فرق کرده نسبت ب گذشته 😉 

تنش اضطراب تمیزی نیس کسی حوصله نداره

خوابگاه ک اوج کثیفی هست با ۸ نفر آدم باید توی ی اتاق خیلی کوچیک زندگی کنی و هر کسی ی سازی میزنه

تو هم خوابگاه بودی عزیزم؟؟

نه عشقم من ۲۰سال پیش دانشجو بودم یه شهر دیگه ۲ساعت راهش بود 

بقران بهترین سالهای عمرم اونموقع ها بود باور کن 

از جونیت استفاده کن خودتو درگیر حاشیه چرا می‌کنی قربونت 

به آینده روشنی که قراره با رشتت داشته باشی فکر کن 

بقران الان با ۴۰سال سن دوست دارم دوباره بخونم دانشجو بشم حتی رفتم ثبت نامم کردم ولی هرچیزی بوقتش عزیزم

اگ عنوان تاپیک ها رو توی این چند ماه نگا کنی عزیزم میبینی ک خیلی فرق کرده نسبت ب گذشته 😉

خداییش به نظر خودت فرق کردی من خیلی سعی میکنم تو تاپیک هات دیگه نظر ندم یادمه نوشته بودی حتی حوصله نداری پاشی غذا بخوری و بیسکوئیت میخوری و ...خب چرا ...امشب اتفاقی تو سایت اومدم تاپیکت را دیدم چون خودم خیلی به ندرت وارد سایت میشم ولی جالبه نمیدونم چرا باید با تاپیک های شما همیشه روبه‌رو بشم