یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرروز دلم میگیره تنهام همه چی دارم ولی خب شادی ندارم آرامش ندارم آسایش ندارم زندگی ندارم پول هیچ ارزشی نداره حاضرم کل پولامو بدم بره ولی فقط یک ثانیه شادی ببینم فقط یک ثانیه
فقط پول نیس که، پولدارها هم یه سری مشکلاتی دارن که قطعا با پول حل نمیشه و باعث افسردگی میشه، خانواده ای میشناسم ابر میلیاردر، زنه از اول ازدواج دچار ام اس شد، بعد از چند سال حرکتش رو کلا از دست داد، طفلی حتی دست و پاش هم نمتونه تکون بده، شوهره هم طلاقش نداد، اما بعد از بیست سال جفتشون افسرده و غمگین، یه بچه هم دارن
همه بخاطر یه چیزی منو میخوان خب بده بفهمی همه یه دلیلی واسه دوست داشتنت دارن یکی بخاطر پول یکی بخاطر اینکه مریضم یکی بخاطر اینکه بهش پول بدم یکی بخاطر اینکه اگر من نباشم کل وضع شرکت بهم میریزه یکی بخاطر پول میاد دعوا میکنه باهام یکی داد میزنه یکی بخاطر پول میاد خیانت میکنه میره