2777
2789

من 18 سالمه امسال سال اول کنکورم بود و من هییییییچی درس  نخوندم(یە سری مشکلات داشتم نتونستم)چون زبانم خوبه از بچگی کلاس میرفتم فرهنگیان دبیری زبان دعوت به مصاحبه شدم ولی علاقه انچنانی ندارم من تمام ارزو و هدف و انگیزم مهاجرته و فرهنگیان برم در های مهاجرت به روم بسته میشه از پرستاری خوشم میومد ولی امسال نمیارم اصلا پرستاری رو و سال بعد هم حوصلم نمیکشه پشت بمونم وای خدا چیکار کنم ارزو هام رویا هام دارن پر پر میشن بمونم سال بعد واسه پرستاری یا اگه فرهنگیان اوردم برم؟؟توروخدا فرهنگیان خیلی بده؟😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی من عاشق فرهنگیان زبانم 

ببخشید میپرسم 

منبعت چی بود چه کتابایی تست زدی؟ 

سطحش خوب بود؟ 

کلمه های عجیب و خیلی گنگ تو کنکور نیومده بود؟ 

بازم ببخشید اگه دوست داری جواب بده🙏🏼❤️

نمیدونم والا فرهنگیان هم دبیری بیاری درستو بخونی با زبانم میشه مهاجرت کرد کلی ادم هستن 

بعد تازه فرهنگیان حقوقم داره بعد میتونی زبان تدریس کنی توی اموزشگاه چون میگی زبانت خوبه کلی میشه پول جمع کنی باهاش 

ولی خپ میگی نمیتونی پشت بمونی و سخته