2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حداقل کیف دنیاشو کرده خخخخ  ما چی بگیم که نه این دنیارو داریم نه آخرتو. البته منظورم به خو ...

اخی عزززیزم😄

حرفت درسته ولی لااقل خوش گذروندن و مردن 😑😑

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

من که از بس بی خیالم خونه تمیز باشه خودمم شیک و تمیز و یه فکر اسوده جلو تی وی یا موبایل یا نیم ساعت تو تراس بشینم خوشبختترینو لاکچری ترینم ......

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

دلم سوخت تک دختر هم بوده 

ولی توی این دنیا همه چیز بکامش بوده و حسرت هیچ چیز رو نخورده 

ما توی ایران دلخوشی نداریم وضع درست و حسابی هم نداریم همش دگیر مادرشوهرخواهرشوهریم دائم هم از جهنم ترسمون میدن 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

دیگه میخواست چیکار کنه..کل لذت این دنیارو برد و رفت ...هر جا که دلش خواسته رفته هر کاری هم میخواسته کرده..شاید اگه من 1000سال هم عمر کنم نتونم مثل ایشون به یکی از ارزوها. برسم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
قابل توجه دوستانی ک میگفتن اینهمه کشور چرا تو ایران بدنیا اومدم ممکنه توبهترین کشورا باشی ولی تو ای ...

مثلث برمودایم😑2 روز دیگه ی هواپیما صاف میخوره وسط فرق سرمون

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

تک دختر بوده باباش بیزینس من بوده و اینم سهام دار شرکتشون بوده و قرار بوده بعد از باباش در راس امور قرار بگیره. 

تو سایت ترکیه ای خودندم. 

خیلی بده که برای عروسی دخترت حاضر بشی و اون موقع برگشتن به خونه بمیره . اونم به بدترین شکل 

روزی صدهانفرفقیر و بیچاره میمیرن یکی نیس حتی خاکشون کنه خب اینا ک ثروتمند بودن خب چرابراشون انقدرناراحت میشین.ب اونایی ناراحت شین ک حتی پول خاک سپاری هم ندارن.

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
دیگه میخواست چیکار کنه..کل لذت این دنیارو برد و رفت ...هر جا که دلش خواسته رفته هر کاری هم میخواسته ...

والا بخدا.عشقو حالشو کرد باز مرد .

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
دلم سوخت تک دختر هم بوده  ولی توی این دنیا همه چیز بکامش بوده و حسرت هیچ چیز رو نخورده  ...

نه من دیگه از جهنمم نمیترسم میگم هیچ جایی بدتر از این دنیا نیست اصلا جهنمو بهشتو کی دیده شاید یه عمر سرمون کلاه گذاشتن و اصلا وجود خارجی نداره

تازه اون دنیام شوهرامون برن بهشت بهمون خیانت میکنن وعده حوری دادن بهشون خدا کنه بهشت نباشه

جنبه طنز داشت پستم