2777
2789

من در شرف نامزدیم تو ماه های اتی و خب نامزدم به شدت ادم خوبیه ولی یه موردیه ک نمیدونم خوبه یا بد یعننی اینکه من هر جور ک بخوام میتونم بهش جهت بدم یعنی میتونم تصمیم بگیرم ک چکار کنه زور گو نیستم یعنی حرف زیاد گوش میده و ظاهر رابطه کنترلش با اونه ولی در باطن من کنترل دارم میکنم

براتون پیش اومده؟؟چکار میکنین بده یا خوب

ممکنه از دوست داشتن باشه؟؟؟چون به شدت مهربونه باهام و کلا مدلش فرق داره ولی خیلی منعطفه و حس میکنم خوب نیست

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این روتبط زن ها اکثرا زود میوفتن چون همش درگیر این چیزان تو‌مغزشون مشغله فکری زیاد دارن

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
خب دوست داره، خیلی خوبه👌

حس میکنم خودش نمیتونه تصمیم بگیره همه مشورتاش با منه تصمیما رو اول به من میگه من دوس داشتم خودش قدرت تصمیمش بالا بود

حس خوب گرفتم ازین تاپیک

فدات بشمممم من 

به نظرت کارای خواستگاریمون خوب پیش میره؟؟؟برامون دعا کن

این بد نیس ما هم تقریبا اینجوریم مرد قوی هس ضعیف نیس ولی خب من آسمونم بقول بابام آسمون منظ ...

من اتیشم نیستم اصلا خیلی صحبت میکنیم خیلی زیااد نه بحث ولی صحبت دوستانه

حس میکنم خودش باید قدرتمند تر میبود

خیلی خوبه فقد سیاست داشته باش نه از ترسه نه چیز دیگه فقد قبولت داره با بچه بازی و سادگی خرابش نکن

دقیقا درسته قبول داره منو

بنظرت چکار کنم رابطش با یکی از همکاراش یکم کمتر شه زیاد پسر خوبی نیس اون

ماهم همینجوریم هردو راضی هستیم معنیش این نیست که همسرم قدرت تصمیم گیری نداره بلکه برعکس کاملا باهوش و آینده نگره اما در کل من براحتی میتونم جهت بدم به افکارش وتصمیماتش.من درکل چنین آدمی هستم نمیدونم چرا،اما تو هرجمعی میتونم توجه ها رو کاملا بگیرم،به زبان ساده تر به چشم میام همه جا .خدا رو بابت این ویژگی م‌شکر میکنم