2777
2789

بخدا در عجبم .

داییم چند سال پیش فوت کرد مادرم و خاله هام به زن داییم توی قبرستون با دعوا گفته بودن که شوهر میونی دوباره اونم خیلی ناراحت شده بود گفته بود اگر الان من مرده بودم تا ۴۰ ام هم صبر نمیکردین برا داداشتون زن میگرفتین ولی من هنوز نه ازدواج کردم نه چیزی خط و نشون برام میکشین .

فکر کنم بلاها سرم میاد کارمای کارای مادرمه ..

عینن با دوتابچه ی دختر جدا شدم بعد 

یه پسر مجرد ک قبلا هم ازدواج نکرده بوده اومد و با من ازدواج کرد مادرش چه حرفا ک بار من نکرد از خراب بودن تا خیلی حرفای دیگه حامله ام .برگشته به پسرش گفته بعید بدونن بچه تو شکم من مال پسرشون باشه گفتن اگر دنیا اومد و دی ان ای اوردی ما مطمعن میشیم که بچه توعه .😂

ولی خدایی زیاد دیدم مردایی که جدا شدن با یکی دوتا یا اصلا هیچ بچه رفتن با دختر مجرد ازدواج کردن و هیچکی نگفته که زیادیه از سرت ولی حالا چون برعکس شده من باید اسممو بزارن خراب و هزار تا انگ دیگه با همین حاملگی مادرشو نفرین کردم بخلطر حرفایی که میزنه پشت سرم به پسرش

نفرینش کردم که یه روز توی پیری کارش به من گیر کنه بلکه با خوبی کردن بهش شرمنده بشه از حرفای زشتش

همین اخلاق گندشون بوده کسی بهشون زن نداده بوده دیگه مجرد مونده کاش بیشتر تحقیق میکردی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اخلاق گندشون بوده کسی بهشون زن نداده بوده دیگه مجرد مونده کاش بیشتر تحقیق میکردی

مجرد نمیمونده به زور بردنش چند جا براش زن بگیرن رو هوا بله دادن بهش بعد خودش فرار کرده و گفته من نمخام 

فک نکنم همه جااینطوری باشه. من یکیو میشناسم با دوتا بچه ک یکیشون نوجوان هم هست و خانم34سالشه با یه پسر26، 27ساله مجرد ازدواج کردن و اتفاقا مادرشوهرش خیلی دوستش داره، چن تا ازاین نمونه ها دیدم و ندیدم تو اون جمع یا درنبود اون خانم ها ازشون بد بگن. اونی ک جدا شده یا شوهرش فوت شده حق زندگی مگه نداره؟ حالا با مجرد یا سن شوهر ازخودش کمتر کار ندارم یه بحث جداس و به همون زوج مربوطه نه به من که دارم ازبیرون ب ماجرا نگاه میکنم. 

فک نکنم همه جااینطوری باشه. من یکیو میشناسم با دوتا بچه ک یکیشون نوجوان هم هست و خانم34سالشه با یه پ ...

دقیقا گل گفتی ولی اینا تو عقده های قدیم هنوز زندگی میکنن خونه شو گذاشته برای فروش که از خجالت این که پسرش با زن مطلقه اینجوری ازدواج کرده جمع کنه بره یه شهر دیگه 🙂

دقیقا گل گفتی ولی اینا تو عقده های قدیم هنوز زندگی میکنن خونه شو گذاشته برای فروش که از خجالت این که ...

میدونم سخته دیدن و شنیدن بعضی حرفها و کردارها. ولی برات بچه هات و همسرت و زندگیت مهم باشه، به بقیه افرادی ک بیرون از خونت هستن چ اقوام چ همسایه هیچ اهمیتی نده. مهم خودت و همسرت و بچه هات هستین. مهم اینه شما درکنارهم خوشبخت باشین درکنارهم خوش باشین، بقیه رو با یه گوش بشنو با یه گوش در کن