2777
2789
عنوان

طلا توی سایت بخرمم قبوله

95 بازدید | 6 پست

بیرون نتونستم برم به نیت امروز چیزی بخرم فقط تا سوپر مارکت تونستم برم تاید و ریکا خریدم طلا بگیرم خیلی کم توی سایت هم خرید حساب میشه یا نه 

آیا می دانستید که روز ۱۳صفر روزی بود که جایزه افرادی که در کربلا هر کدوم جنایتی کردند داده شد.

بیشترین جایزه رابه ده نفری دادند که نعل  تازه بر اسب ها زدند و بر بدنهای مطهر روز عاشورا تاختند. 😭😭😭😭

حالا چطور دشمن برای این روز برنامه ریزی کرده که برید طلا بخرید یا چیزهای دیگه ویک سری خرافات روی هم رفته چنین روز غم باری رابرای ما مبارک کرده باخرافات ساختگی.

یک طلافروشی گفته اینقدر در این روز طلا فروختم که درطول سال نفروختم. خدا پدر کسی را که این را گفته بیامرزد.

تاکی دشمن می خواهد به حماقت های ما بخندد..👽

تاکی می خواهیم دنبال خرافات باشیم.

کاش بیشتر مطالعه می کردیم.

کاش بیشتر فکر می کردیم.

وای کاش...

لطفا نشر دهید👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ صفر که خرافاته ولی طلا بگیری خوبه سود میکنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

توصیه نمیشه مگر اینکه زود به پول تبدیلش کنید بعد از چند مدت

تو ایام جنگ تمام سایت های طلا موجودی طلا مشتریان رو مسدود کرده بودن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اره اندازه ۱۰۰ هزار تومن میخام کلا بخرم

از برنامه اپ بخرید پس

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم