2777
2789
عنوان

هورمون جنسی

177 بازدید | 22 پست

سلام وقت بخیر خانوما پسر خواهرم 15 سالشه هورمون جنسی و تستسرونش انقد زیاده که تو این سن بیش از10 بار ریش هاشو زده و هنوز ریش هاش کلا پرپشت هستن‌ خواهرم میگه موهای زائدشو نشون داده خیلی زیادن تو این سن و میگه3.4 باز زدشون  انقد هورمون تسترونش زیاد است که روی بینیش مو در اومده مثل ما زنا 

خواهرم نگرانشه هورمون جنسی زیاد تسترون زیاد بلوغ زودرس

ایا قرصی یا راهی هست بتونه هورمون جنسیش بدون اینکه خودش بفهمه کم کرد؟

و در ضمن خواهرم گفت 2.3 بار در حال استمئنا یا همون خود ارضایی دیدش ولی هیچی نگفته.

لطفا راهنمایی کنین و مسخره نکنین

فقط اینکه خواهرت اومده به تو گفته جالبه

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز من از همون راهی اومدی همونو برگشت بزن لطفا

چشم اما خوب میخواستم یه چیزی بگم بهت

دستم به بودنت نمیرسد     اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم طوری دوستت دارم که هرشبانه روز بی آن که ببینمت بی آن که ببوسمد بودنی ترین بودنیه شخص جهانم شده ای❤️❤️

فقط اینکه خواهرت اومده به تو گفته جالبه

من یادمه اولین بار پریود شدم استرس خیلی شدیدی گرفتم این استرس به خاطر درد و وارد شدن به مرحله ی جدید و اینا نبود ها فقط به خاطر خجالت از تعریف کردنای مامانم بود خداشاهده یادمه اومدم قسمش دادم که به خاله هام نگی هاااا یه ساعت بعد منو برداشت برد خونه مادربزرگم اینا خاله هامم بودن جلسه گرفت و به همشووووون گفت

من یادمه اولین بار پریود شدم استرس خیلی شدیدی گرفتم این استرس به خاطر درد و وارد شدن به مرحله ی جدید ...

🤣🤣حالا خوب تو دختری بقیه هم خانم بودن اینو میشه تحمل کرد ولی .....