2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج هم مث هر جیز دیگه ای خوب و بد داره من اره راضیم خیلی امشبم سالگرد ازدواجمونه😍

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین فداتشم اینجا میان از مشکلاتشون میگن 

قطعا از اون شبای قشنگ دو نفره از اون بیرون رفتن ها حرفای قشنگشون نمیگن چون اون موقع ها این قدر حالشون خوبه نمیان سایت

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

شما بکنکاری به اینا نداشته باشولی اصولی بکن /=

د اخه سیسی حداقل ازدواجشو مینوشتی کنارش فقط نوشتی بکن من ذهنم منحرفه 🤣

برای من هیچکس دوبار عزیز و محترم نمیشه هرچه بود همون یکباره daigo.ir/secret/71666606131

آره عزیزم خیلیا هستن.. دیگه تو هر رابطه ای هرازگاهی مشکل پیش میاد مهم اینه که دو طرف باهمدیگه کنار بیان و درک کنن هم رو.. خیلی مهمه که قبل ازدواج طرفت رو بشناسی و اخلاقای بدشو بدونی 

کسی لایکم نکنه

اره ده ١٢ تا كاربر هستن 

منتهي يا تاپيك نميزنن يا بقول خودشون يكيش نوشته بود ي موقع با شوهرم ناراحتي دارم ميام مينويسم شما  مياي ميخوني نا اميد ميشين از ازدواج و اين فكر ميمونه تو ذهن تون ولي من پيش شوهرم هستم داره نازم ميكشه 😐 تازه مدعي بود مذهبي هم هست دلم ميخاست بگم خب اين حق الناس هست بنده خدا

منتهي تاپيكش قديمي بود

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

شما بکنکاری به اینا نداشته باشولی اصولی بکن /=

به نظرت قد و قواره تاثیر داره رو ازدواج طرفم نهایت دو سانت از من بلند تر باشه ولی خب همین میرنجونه منو این فردا پس فردا نمیتونه از من محافظت کنه