2777
2789
عنوان

پدر عصبی

67 بازدید | 8 پست

بابام میتونم بگم بهترین پدر دنیاست به من و داداشم از بچگی مهر و محبتش رو نشون داده ولی بدترین همسر دنیاست.. هر چقدر هم دوسش داشته باشم بخاطر رفتارش با مامانم همیشه تو دلم از دستش عصبانیم و میدونم اگه اون نبود مامانم زندگی خیلی بهتری داشت

نزدیک ۳۰ ساله مامانم تو هر مشکلی پیشش بوده ولی هنوزم بتونه مامانمو جلو فک و فامیل خودش قربونی می‌کنه اصلا دوسش نداره ناراحتش میکنه

نمیدونم چیکار کنم من که شهر دور درس میخونم ولی میدونم مامانم چی میکشه دلم خون میشه

بابای منم همینه با این تفاوت که واسه مام بدترین و بی مسیولیت ترین پدر دنیاست

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بابای منم همینه با این تفاوت که واسه مام بدترین و بی مسیولیت ترین پدر دنیاست

خدا کمکت کنه عزیزم

منم بخدا نمیدونم چه حسی دارم از یه طرف دوسش دارم از یه طرف ته دلم بدم میاد از اینکه زندگی مامانمو خراب کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم از مادرت طرفداری کنید و با برادرتون کمی نسبت به پدرتون جبهه بگیرید و بگید که با خورد شدن مادرتون پیش فامیل و بقیه شماهم خورد میشید

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
شما هم از مادرت طرفداری کنید و با برادرتون کمی نسبت به پدرتون جبهه بگیرید و بگید که با خورد شدن مادر ...

من از وقتی یادم میاد از مامانم همیشه دفاع کردم ولی مامانم همش میگه جوابشو نده بذار بحث تموم شه 

یمدت همین کارو کردم تو بحثا الان چند سال گذشته هنوز میگه شما با من دشمنی دارین

خدا کمکت کنه عزیزممنم بخدا نمیدونم چه حسی دارم از یه طرف دوسش دارم از یه طرف ته دلم بدم میاد از اینک ...

همچنین عزیزم درکت میکنم من که بابام دیگه کلا رد داده امروز خواهر مونده وسط خیابون بدون پول ازونور گوشی مامانم دزدیده نمیگه دختر بچه وسط خیابون مونده آبجیم زنگ زد به من گریه میکرد از ترس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

همچنین عزیزم درکت میکنم من که بابام دیگه کلا رد داده امروز خواهر مونده وسط خیابون بدون پول ازونور گو ...

الهی عزیزم ایشالا خدا کمکتون کنه سخته واقعا

امیدوارم عاقبت کاراشو ببینه

الهی عزیزم ایشالا خدا کمکتون کنه سخته واقعاامیدوارم عاقبت کاراشو ببینه

اره واقعا فقط خدا می‌تونه کمکمون کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از وقتی یادم میاد از مامانم همیشه دفاع کردم ولی مامانم همش میگه جوابشو نده بذار بحث تموم شه یمدت ...

یک بار تنها با پدرت بشین و صحبت کن و بگو که مادرم جوونیشو پای شما و بچه هاش گذاشت حقش این نیست که باهاش اینطوری رفتار بشه 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️