2777
2789

من قبلا هم گفتم کسی که دوسش داشتم بعد 8 سال رفته با یکی دیگه ازدواج کرده ولی تو‌اوایل عقد با زنش دعوا میکنه میگفت دوماهه عقد کردیم تو‌این دوماه صدبار دعوا کردیم خلاصه یهو‌ بهم زنگ زد گف هنوزم نفرینم میکنی گفتم چطور گفتم روابطم با زنم سرد شده و فلان گوه خوردم یکی گرفتم ریدم تو پسر بودنم و ... منم خنگ شدم فک‌کردم میخواد جدا بشه چند روز باهاش حرف زدم بعد یهو گفت میخوام برم کربلا گفتم برچی گف زنم میره منم مجبورم برم گفت من همش مخالف بودم ولی اون منو‌بزور میبره بعدم‌گفت هر وقت غز کربلا برگشتم میام ببینمت منم گفتم برو گمشو هرزه عوضی هم میخوای با زنت باشی هم‌من گفتم چی فک‌کردی گف نه تو فقط منو‌حلال کن منو‌ببخش منم گفتم نبینم دیگه پیامتو‌ هلاصه اونم گف اشتباه کردم زنگ زدم و‌دیگه رف اشغال فقط اعصاب منو بهم میریزع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا. شما خیلی بیخود کردی اصلا با مرد زن‌داری که باهات گذشته‌ای داشته صحبت‌های دنباله‌دار کردی. حالا شاکی هم هستی؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببخشیدا. شما خیلی بیخود کردی اصلا با مرد زن‌داری که باهات گذشته‌ای داشته صحبت‌های دنباله‌دار کردی. ح ...

دهنتو ببند بابا وقتی چیزی رو‌نمیدونی خب من چه بدونم اول گف جدا میشم بعد که گف دارم میرم کربلا دثگه خرف نزدم حالا من شدم مقصر؟