2777
2789
عنوان

شما باشین بدتون نمیاد

182 بازدید | 21 پست

به زن برادرم گفتم بیا بریم یکم بیرون،دلم گرفته بود..من طلاق هم گرفتم.تا که رسید سوار ماشینش شدم گفت ما مسئول زنان بیوه شدیم(من جدا از همسرم هستم)

با لحن تمسخر و خشم و شوخی گفت.شما باشین بدتون نمیاد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدم نمیاد؟

گیساشو میکنم چقدر بی شخصیت و بی تربیته!

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

توام ب شوخی میگفتی افتخاره برات 

تا باشه رانندگیه منو کنی

ب شوخی میزدی جوابو 

تموم میشد میرفت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

چرا ناراحت میشدم چیزی بهونه میکردم پیاده میشدم

ی بیرون رفتن چه ربطی ب بیوه شدن شما داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام ایشون در حد فهم و شعورش حرفی زد من نظری در مورد ایشون ندارم 

و اینکه یاد بگیر تو تنهایی ها چطوری حالتو خوب کنی چون این جماعت خیلی ترسناک شدن نه مهربونی مونده نه انسانیت 

چرا من باشم میریمم به هیکلش بگو حالع ماشین برادرمه دیگه بپا خودتم بیوه نشی زخم زبون میزنی بعدم کلا کات کن فقط امیدوارم سر این زن اشغال بیاد واقعا چقدر بعضی ادما نجسن 

چرا من باشم ناراحت میشم

والا من از خدامه یک بار خواهرشوهرم به من می‌گفت بیا بریم بیرون، دائم با دوستای خودش بیرونه در صورتی که ۳ سال دوران عقدمون مثل کنه چسبید بهمون همه جا باهامون اومد نزاشت هیچ‌جا تنها بریم ولی موقع خوش گذرونی خودش که رسید حتی یک بار به من نگفت بیا باهم بریم بیرون