2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم هیچ طوری هم نشده  .نرو بشین تو حمام ، فقط موهاتو خیس کن یه شامپو بزن و بدنتم ایستاده یه لیف بزن و سریع بیا بیرون 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
کو تا ۳ روز دیگ 🥲

من هرروز میرم تابستونا

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

والا عزیزم خونریزی زیاده نمیشه مث آدم حموم کرد متاسفانه

ولی بری خیلی سرحال میشی حتی ۵ دقیقه فقط یک آب از رو بدنت رد بشه

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

هعی از همه کارام عقبم تا تمیزم نباشم نمیتونم کاری کنم

برو بعدشم یه چای زنجبیل و دارچین و نبات بخور بدنت گرم بشه ، همون کثیف بودن حال آدمو بد میکنه 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
والا عزیزم خونریزی زیاده نمیشه مث آدم حموم کرد متاسفانه

حمام رفتم خونریزی کم میکنه

منم همینطور نمیدونم برا چیهاون روز که کلا قطع میشه روزای بعدم کم میاد

بعد یه عده میان میگن چرته پرته،واقعا حقیقت ،رحم سرد میشه ..من بارها چیزی گرم کردم گذاشتم روی رحم خونریزی بیشتر میشه،رحم گرم بشه با سرد خیلی فرق داره..تو طب سنتی هم میگن ،کیستها از همین سردیه ،مخصوصا که زمستونها هر جای سردی میشینیم ،یا فصل بارندگی توی پارک جای رطوبتی 

اللهم عجل لولیک الفرج

بعد یه عده میان میگن چرته پرته،واقعا حقیقت ،رحم سرد میشه ..من بارها چیزی گرم کردم گذاشتم روی رحم خون ...

اره دقیقا...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین