2777
2789
عنوان

بچه هااا 😂😂😂

192 بازدید | 18 پست

ما اومدیم بازار هرکسی زورش می رسه داره طلا می گیره 

اونایی که نمی رسه از دم دارن بند کلید می خرن 😂😂😂😂

خلاصه که صف بستن جا نمونی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

منم جا کلید خریدم خخخ

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه 🌸🌸🌸

ممنون 

میدونم خرافاته ولی خب برا خوش بودن خوبه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

متوجه نمیشم بند کلید

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

من برای قبولی دانشگاه میخاستم خودکار بخرم که نرفتم بیرون😂😂😂 یه خودکار نو از تو کمدم درمیارم🤣🤣🤣🤣

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

عع من یادم نبود چیکار کنم 🥲😂

منم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من برای قبولی دانشگاه میخاستم خودکار بخرم که نرفتم بیرون😂😂😂 یه خودکار نو از تو کمدم درمیارم🤣🤣🤣 ...

نه حساب نیست بدو بیا بازار 😂😂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
منم خریدم🥲😍خرید پارسالم خوش یمن بود برام

خداروشکر 🌸🌸🌸

خریدو ول کنید 😂دعا کنید من کنکور ی جا قبول شمممم

وقت تلاش واسه درس خواندن که تموم شد 

بیا دست به دامن ماورا الطبیعه شو شاید یه کاری کنن😂😂😂