2777
2789
عنوان

بچه هااا 😂😂😂

188 بازدید | 18 پست

ما اومدیم بازار هرکسی زورش می رسه داره طلا می گیره 

اونایی که نمی رسه از دم دارن بند کلید می خرن 😂😂😂😂

خلاصه که صف بستن جا نمونی 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

منم جا کلید خریدم خخخ

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه 🌸🌸🌸

ممنون 

میدونم خرافاته ولی خب برا خوش بودن خوبه

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

من برای قبولی دانشگاه میخاستم خودکار بخرم که نرفتم بیرون😂😂😂 یه خودکار نو از تو کمدم درمیارم🤣🤣🤣🤣

یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس.  یه دختر تنها ولی خودساخته.   عطر تمشک،  رنگ. بنفش.   یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

عع من یادم نبود چیکار کنم 🥲😂

منم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من برای قبولی دانشگاه میخاستم خودکار بخرم که نرفتم بیرون😂😂😂 یه خودکار نو از تو کمدم درمیارم🤣🤣🤣 ...

نه حساب نیست بدو بیا بازار 😂😂

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
منم خریدم🥲😍خرید پارسالم خوش یمن بود برام

خداروشکر 🌸🌸🌸

خریدو ول کنید 😂دعا کنید من کنکور ی جا قبول شمممم

وقت تلاش واسه درس خواندن که تموم شد 

بیا دست به دامن ماورا الطبیعه شو شاید یه کاری کنن😂😂😂

وقت تلاش واسه درس خواندن که تموم شد بیا دست به دامن ماورا الطبیعه شو شاید یه کاری کنن😂😂😂

اره دیگه 

دیگه دست خداست 

😃🤲🏻🤲🏻

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️