الان میپرسین مگه میشه ندیده باشه ندونه باید بگم که من پودر تاپیک پرپشت کننده میزنم و اینکه همیشه موهامو جوری بستم که کم پشتیش پیدا نباشه یعنس تو این ۵ سال زندگی ندیده موهامو باز ولی امروز عزممو جزم کردم که نشونش بدم حقیقتمو نمیدونم واکنشش چیه چون میدونه کم پشته ولی تاحالا نگفته موهاتو باز کن ببینم چقدر کمه ولی چندباری مادربزرگش چندبار دیدم تو حرفاش هی گفت دروغ چیز خوبی نیست ادم هرمشکلی داره چه خوب چه بد باید اول زندگیش یا تو اشناییشون بگه نزاره بعدا بگه حالا نه که مستقیم به من بگه کلا موضوعو پیچ در پیچ ولی غیر مستقیم میدونم به من میزنه .الان حماممو کردم موهامو همینجوری خشک کردم پودر نزدم که به شوهرم دیگه واقعیتو نشون بدم و بهش بگم اگر میخواد فکر کنه من چند روز تنهاش بزارم و ببینه میتونه باهام کنار بیاد یا نه و اینم اضاف کنم بچه نداریم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍