2777
2789

اخه مگه میشه انقدر حسودو بدبختو بدذات؟

طرف فامیلش به یه جایگاهی رسیده یا اصلاا هنوز نرسیده فقط بیانش کرده این ترس برش داشته اومده اینجا واسش تاپیک زده!

واسه همینه میگن از هدف هاتون به کسی نگید ادم اینارو میبینه میترسه بالاخره هرکدوم از مام کم فامیل یا ادم بد دورمون نیست

یکم رو خودتون کار کنین اینا رو میبینم اصلا باورم نمیشه که انسانن

الان تموم دخترای فامیل ما همشون کوچیک بزرگ ماشین دارن فقط من ندارم یه ذره هم حسادت ندارم خیلیم باهاشون اوکیم من اگه ندارم از بی عرضگی خودمه حسادت نداره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چی شده ؟

یکی اینجا نوشته پسر عموم فلان مسابقه برنده شده الان میگه میخوام برم المپیک نشسته مسخره کردن اون بنده خدا

بعد بقیه هم که ریدن بهش هیچی حتی رفته شرایط طرفم دراورده ببینه میتونه بره یا نه اومده باز تاپیک زده نه نمیتونه بره هنوز سربازی نرفته فلان

یکی دیگه هرشبببب تاپیک میزنه برادر شوهرم فلان شغلو داره حقوق اون بیشتره یا شوهر من

اصلا یه فضای عجیبیه

الان تموم دخترای فامیل ما همشون کوچیک بزرگ ماشین دارن فقط من ندارم یه ذره هم حسادت ندارم خیلیم باهاش ...

والا اخه مگه موفقیت بقیه مارو پایین میکشه که بخوایم حسودی کنیم

واسه اینه که شما یه ادم محترمی🤍

یکی اینجا نوشته پسر عموم فلان مسابقه برنده شده الان میگه میخوام برم المپیک نشسته مسخره کردن اون بنده ...

استارتر تازه واردی ؟

بعضی خانما فقط دردو دل میکنن شاید یکساعت بعد اصلا یادشون نیاد درباره چه موضوعی تاپیک‌زدن 

والاازحسادت اقایون بیشتر میترسم تا حسادت زودگذر خانما 

حتی شوهرم میگه حسادت مردا خیلی خطرناکه اما موذیانس 

اینجا سایت دردول و مشورت خواستن خانماس گاهی بعضیا تاپیک‌میزنن شوهرمو فش بدید حرصم فروکش کنه یکساعت بعد تاپیک‌میزنه تا شوهرم نیومده شام چی درست کنم 

استارتر تازه واردی ؟بعضی خانما فقط دردو دل میکنن شاید یکساعت بعد اصلا یادشون نیاد درباره چه موضوعی ت ...

نه 

بله میدونم اتفاقا زیاد از اینجور تاپیکا دیدم ولی اینایی که میگمو حتما باید تاپیکشونو میخوندی که متوجه منظورم شی 

و زیاد تو تاپیک این ادما نمیرم چون حوصلشونو ندارم ولی بعضیاشون عجیب رو مخن

والا اخه مگه موفقیت بقیه مارو پایین میکشه که بخوایم حسودی کنیمواسه اینه که شما یه ادم محترمی🤍

بله دقیقا همین حرفی که شما زدی درسته

من ذره ای حسادت تو وجودم نیست خدا رو شاهد میگیرم حتی توی فقر مطلق زندگی کردم 

فدات عزیزم شما محبت داری

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

کار درستی میکنین منم برام مهم نیست ولی ذات بد یسریا رو میبینم برام خیلی عجیبه

بنظرم داری بزرگ میشی و با واقعیت دنیا اشنا میشی 

همه جای دنیا مردمان بدو خوب داره سفر بری متوجه میشی خارجیا اصلا مهربون و نایس نیستن مخصوصا اگر پولدار نباشی 

میفهمی همه فکر خودشونن ظاهر سازی میکنن و باطنشون چیز دیگس 

بنظرم داری بزرگ میشی و با واقعیت دنیا اشنا میشی همه جای دنیا مردمان بدو خوب داره سفر بری متوجه میشی ...

بله من همه اینایی که گفتین رو میدونم و مثل همه مجبوریم با ادمای خوبو بد کنار بیاییم تغییر دادن کسی هم دست ما نیست 

فقط یسریاشون ازار دهندس فکر کن شما بد کسی رو بخوای که هیچ بدی تاحالا در حقت نداشته