2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنین

63 بازدید | 4 پست

چند روز پیش تولدم بود، خونه‌ی پدرزنم بودیم. نه کیکی، نه تبریکی، نه حتی یه شمعی روشن کردن که بگن یادمون بود! شبش فقط خانومم خودش دست به کار شد و بیرون برام یه جشن کوچیک گرفت. ولی از طرف خانواده‌ش؟ هیچی!

فقط پدرزن و برادرزنم یهویی یه تومن پول ریختن به حسابم! برادرزنم هم خیلی راحت گفت: "نتونستم برات چیزی بخرم، گفتم پول بدم، خودش هر چی دوست داشت بخره!"

هه با یه تومن !!!! هرچی دلش خواست !!!!😒😒

حالا جالب‌تر اینه... چند وقت پیش تولد خودش بود، خانومم منو زیر افتاب تو اون گرمایی که از آسمون آتیش می‌بارید، کشوند بازار. سه ساعت تموم گشتیم تا یه هدیه‌ی درست حسابی براش پیدا کردیم. آخرشم براش یه ست بلوز شلوار ورزشی خریدیم، کلی گشتیم تو عمده‌فروشی که هم قشنگ باشه هم قیمتش مناسب! خلاصه وقت گذاشتم، احترام گذاشتم، سنگ تموم گذاشتم چون مثل اونا نیستم

امروز هم دیگه اوج ماجرا بود... خونه پدرزنم بودم ؛ برادرزنم با پدرزنم وقت اصلاح مو داشتن، قشنگ دو نفری آماده شدن، رفتن، حتی یه تعارف خشک و خالی هم نزدن که "تو هم بیا، حالا کاری هم نمی‌خوای بکنی، ولی تنها نمونی خونه!" قشنگ درو بستن و رفتن.

حالا شما جای من بودین، ناراحت نمی‌شدین؟ یا من زیادی حساسم؟!

خانومای محترم : آینه چون نقش تو بنمود راست ؛ خود شکن آینه شکستن خطاست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادر ندارم،اما بابام این رفتارو با شوهرم انجام بده صددرصد به روش میارم که کارش اشتباهه،شما هم رفت و آمدتو کم کن اگر خانمت گلگی کرد همینا رو براش توضیح بده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

به نظر من همسر شما باید تدارک ببینه یا کیک بخره، پدرزن و برادرزن که فکر این چیزا نیستن. اما فکر میکنم توقعتون در مورد  هدیه تولد زیاده، یه مادو تولده دیگه، یه تومن کافیه. کلا فکر میکنم اونا یکم بی فکرن اما شما هم زیادی حساسی.