بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه بیمارستان نزدیک ما هست طبیعتا برق چندتا خونه اطرافشم نمیره
بعد مردم اعتراض کردن چرا برق بیمارستان نمیره 😑😑😑باید برق بیمارستانم قطع کنید 😑😑😑
بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس میزنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب میشه و آدما رو آروم رهاشون میکنه و میره. اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصلهی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصلهی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
بیمارستان که برق نمیره یه بیمارستان نزدیک ما هست طبیعتا برق چندتا خونه اطرافشم نمیره بعد مردم اعتراض ...
بیمارستان هم برق میره خبر دارم که میگم . نه مردم گفتن چرا خونه هایی که اطراف مراکز مهم هستن نمیره ؟ اینا هم گفتن امسال بلد نیستیم تفکیک کنیم سال دیگه یاد میگیریم مسکونی ها رو تفکیک میکنیم قطع میکنیم . این میشه بی برقی عادلانه .
بیمارستان هم برق میره خبر دارم که میگم . نه مردم گفتن چرا خونه هایی که اطراف مراکز مهم هستن نمیره ؟ ...
بستگی داره بیمارستان طرف ما همیشه برق داره اخه بیمارستان واجبه پس اون همه مریض چی؟ اونجایی که شما میگی قطع میشه واقعا تاسف باره برای مسئولین
بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس میزنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب میشه و آدما رو آروم رهاشون میکنه و میره. اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصلهی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصلهی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره