2777
2789
عنوان

ب نظرتون تو این مورد سهم بچه ها یکیه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 46 پست
مگه برای خودمه حالت خوبه ؟ برای یکی دیگس . این میتونه اصلا سندو باطل کنه ب اسم همون دولت بمونه اون و ...

همین حرفارو به اون یکی دیگه بزن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
والا نمیدونم چی میگی شاید اشتباه داری تعریف میکنی 😂 میگی یه زمینی هست سند داشت به نام دولت خب تا ای ...

از دولت خرید .. شما تو چیزای ثبتی نیسی خبر نداری . 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناهه اون بنده خدا بابت هزینه هایی که کرده سهم بیشتری بردارهبه هر حال اگه قابلیت سند نداشت هیج جوره ...

هیچ امکانی نداشت . سندش ب اسم دولت بوده .اینا هیچ مدرکی نداشتن حتی یه دستخط

از دولت خرید .. شما تو چیزای ثبتی نیسی خبر نداری .

از دولت چیو خریده دقیقا؟ من خبر دارم که میپرسم عزیزم من کارم اصلا همینه 😂

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

موضوع بحث چیه ؟ باز میپرسی چیو از دولت خرید !

😂 خب حالا چی میشه جواب بدی برای من کلا جالبه این موضوع ! فک کنم جوابش کمتر از این دو جمله بود که نوشتی

از دولت زمین رو دوباره خریده؟

کلاه برداریه ؟ اخه اون طرف میگه من مشتری دارم ۴۰۰ تومن بدین . حتیی یه قدمم برنداشت . این ورثه میتونس ...

خب الان شرایط فرق کرده اون ورثه حقشه که بدونه ملک الان سند داره. برید پیش وکیل بپرسید اگه وکیل میخواست براتون سند بگیره حق الزحمش چقدر میشد همونو برداره. باور کن این جوری قشنگ کلاهبرداریه و پولشم برکت نمیکنه واسه آدم 

خب الان شرایط فرق کرده اون ورثه حقشه که بدونه ملک الان سند داره. برید پیش وکیل بپرسید اگه وکیل میخوا ...

کلا برای من یه سوال بزرگ تو این تاپیک پیش اومده !!!

برای خونه هایی که سند ندارن یعنی منظور سندشون تک برگ نیست و قولنامه میشه از ثبت اسناد سند گرفت با هزینه کردن و دوندگی و ... یعنی تبدیل قولنامه و سند های بی اعتبار به سند ثبت اسناد رسمی تک برگ که اعتبارش خیلی بالاست یا زمینی که هیچ سندی نداره تبدیل بشه به سند دار 

ولی خونه ای که سند داره از قبل اونم به نام دولت  هرگز نمیشه که سند جدیدی گرفت . این کار مثل اینه که یهو پارک محلتون رو قرق بکنی بگی مال منه و دولت بیاد سند پارک رو بزنه به نام تو 😂

والا منم نمی‌دونم خودمونم یه ملک قولنامه ای داریم که باید بریم دنبال سندش

خب این طبیعیه ما هم یه خونه قولنامه داشتیم که از دست چند نفر چرخیده بود و رفتیم هزینه کردیم سند شش دانگ کردیم کلی هم هزینه میخاد اینجا چون کلانشهره تقریبا خونه سند دار دو برابر قولنامه ای هست. ولی یه زمین سندش به نام دولت باشه اونم از دهه ی هفتاد مگه میشه رفت گفت اقای دولت لطفا این سند رو بزنید به نام بنده 

والا منم نمی‌دونم خودمونم یه ملک قولنامه ای داریم که باید بریم دنبال سندش

قولنامه ای وضعیتش با این خونه فرق داره  . خونتون بنجاق داره میری اداره ثبت ناحیه درخواست میدید سند میدن . ولی این قولنامه نداشته ‌ بنجاق نداشت . با یه خط معمولی تو بنگاه از یه شخصی خریدن . بعدها رفتن درخواست سند دادن .تو جوابشون گفتن سال ۷۰ ب اسم دولت سندخورده و جز زمینای شهریه .الان اون ورثه براش سند گرفت .

خب این طبیعیه ما هم یه خونه قولنامه داشتیم که از دست چند نفر چرخیده بود و رفتیم هزینه کردیم سند شش د ...

تا حالا ندیدی کسی زمین از دولت بخره ؟

تا حالا ندیدی کسی زمین از دولت بخره ؟

خب بله ولی این دیگه ارث نمیشه ! من میرم از دولت پول میدم یه تیکه زمین میخرم این به نام شخص خودم هست 

تو میگی یکی از وراث رفته از دولت خریده خب پس مال خودشه به بقیه چه ربطی داره

خب این طبیعیه ما هم یه خونه قولنامه داشتیم که از دست چند نفر چرخیده بود و رفتیم هزینه کردیم سند شش د ...

برای همینه میگم باید سهم اونو از ۴۰۰ بده ‌ . چون اون طرف زحمت کشید یه بخش نامه ای اومد سریع رفت با همون سند گرفت . اون بخش نامه ام مدت دار بود مهلتش پارسال تموم شد 

خب بله ولی این دیگه ارث نمیشه ! من میرم از دولت پول میدم یه تیکه زمین میخرم این به نام شخص خودم هست ...

چون این ورثه سند رو ب اسم همه گرفته . ب اسم کل وررثه گرفت . اینکه خریده ام ب قیمت واقعی نبود بر اساس تعرفه بود کلا شد ۴ میلیون تومن . ولی چون از قبل وکالت گرفته سند رو ب نام اون هم گرفت الانم میتونه انتقالش بده . کلا مشکلی نداره . فقط نگرانه حلال نباشه