2777
2789
عنوان

چیکار کنیم با این خر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 49 پست

زندگي خودتو كن اگه حرفي زدي دستشو زد شيشه خون اومد يا ول كرد از خونه رفت تو ميشي شمر و خولي

فقط حريم خودتو هرگز نذار دخالت كنه

شايد الان حرفمو نفهمي ولي تربيت خود بابا مامانته پس دخالت نكن دلت براشون نسوزه و بذار خودشون با هم حال كنن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست شما مسئول تربیت خواهرت نیستی اتفاقا بنظرم کار درست رو اون می‌کنه درجا حقشو میگیرع

ما خودمون از آدم دریده خوشمون نمیاد اصلا

تو فامیلامون که همه متنفرن 

الان اینجوری شده این...

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

زندگي خودتو كن اگه حرفي زدي دستشو زد شيشه خون اومد يا ول كرد از خونه رفت تو ميشي شمر و خولي فقط حر ...

بله همینطوره اگه ایشون میخوان یکی مثه خودشون تربیت کنن بهتره دس نگه دارن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ما خودمون از آدم دریده خوشمون نمیاد اصلاتو فامیلامون که همه متنفرن الان اینجوری شده این...

شما خودت موضوع تایپیکت و ببین خواهرتو خر بی ادب خطاب کردی الان شما با ادبی مثلا؟خواهرت اگه بخواد درست هم بشه باید کسی بهش بگه خودش ادب داره نه شما

به احتمال زیاد تاثیر دوستاشه 

من جای تو بودم پررو بازی میکرد میزدمش 😑 رفتارش با بقیه و تربیت به پدر و مادرت مربوطه ولی وقتی با تو بد رفتار می‌کنه باید یه کاری کنی حداقل بفهمه تو خواهر بزرگترشی

🪐🪐🪐

قضاوت لازم نیست خودش اول تایپیک توهین کرده به خواهرش زده چیکار کنیم بااین خر بی ادب الان این خودش با ...

شما جای من نبودی ببینی چجوری زد اعصابمو خورد کرد که 

اصلا نمیدونم چقدر با همچین ادمایی معاشرت کردین یا نه ...ولی اعصاب نمیمونه برا آدم

به احتمال زیاد تاثیر دوستاشه من جای تو بودم پررو بازی میکرد میزدمش 😑 رفتارش با بقیه و تربیت به پدر ...

قوربون دهنتتتت

من یکی بزنم ده تا میخورم 

۴ سال ازش بزرگترم 

شما خودت موضوع تایپیکت و ببین خواهرتو خر بی ادب خطاب کردی الان شما با ادبی مثلا؟خواهرت اگه بخواد درس ...

دعوامون شده اعصابم خورده...

نمیگم مودب بشه

میگم فقط به بزرگتر برنگرده و چکشی حرف نزده باهاشون

من هیچ

به مامانمم برمیگرده سر هیچ و پوچ

باهاش دوست شو و مهربون،من ۲۱ سالمه،اونموقع منم اینطوری بودم،کم کم ا در دوستی وارد شو،وقتی مطمئن بشه باهاش دشمن نیستی به حرفت گوش میده و تغییر میکنه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

شما خودت موضوع تایپیکت و ببین خواهرتو خر بی ادب خطاب کردی الان شما با ادبی مثلا؟خواهرت اگه بخواد درس ...

عزیزم شما شاید در ارتباط نبودی با بچه ها تو سن بلوغ ولی به شدت رو اعصابن و روح و روانتو متلاشی میکنن مثلا من آبجیم سر اینکه یکی از وسیله هامو نمیدادم بهش کلییی داد و هوار راه انداخت و فحش زشت داد که آبرومون تو ساختمون رفت، بعد نمیشه انتظار داشت با آرامش بشه به زندگی ادامه داد

نمیشه هم گفت تو بهش کار نداشته باش چون بالاخره همه یه خونواده ایم و حق داریم آرامش داشته باشیم

اگه استارتر میگه بی ادبه منظورش در حد خر و بی ادب نیست

اینو که دیگه هرکسی ممکنه تو عصبانیت بگه فحش نام وس که نداده

اللهم عجل لولیک الفرج✨