2777
2789
عنوان

مسافرت با خونواده شوهر

122 بازدید | 17 پست

سلام بچها جون قرار بود ۲۶با شوهرم بریم شمال ولی الان مادرشوهرم میگه منم میخوام بیام با دخترش

عید پارسال رفتیم انقدری اذیت شدم

الان اینو گفت تنم لرزید خیلی ناراحت شدم 

بنظرتون بهشون بگم نمیام بد میشه ؟

مطمئنم خیلی اذیتم میکنن شوهرمم پیش مادرشه من تنهام 

خیلی دلم میخواد نرم ولی مادرم میگه زشته نری باهاشون🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو باهاشون یا اگر شرایطش اوکی شد بپیچون بگو بازم تا اخر سال میریم اون موقع بیا

خدا کنه یچیزی بشه نرم اخه از اون موقع همش میگفتم بریم بریم الان واقعا نمیتونم 

انقدری اذیتم کردن تو اون مسافرت که از خودم متنفر شدم میترسم برم اونجوری بشه🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
همون لحظه باید شوهرت میگفت میخوایم این دفعه دوتایی بریم سری بعد باهم میریم

شوهرم طرف مادرش ایناست یبارم تنها نرفتیم جایی بهش میگم دوتایی بریم میگه گناه دارن بیان تنهان

خدا کنه یچیزی بشه نرم اخه از اون موقع همش میگفتم بریم بریم الان واقعا نمیتونم انقدری اذیتم کردن تو ا ...

اتفاقا دیدن بی زبونی اینجوری میکنن محکم بگو نمیام بگو پریودم بگو دلم نمیخواد بگو خاطره ی بد دارم این همه بهونه بگو ذوق داشتم دوتایی بریم بگو شما خانواده اید خانوادگی برید ما بعدا دوتایی میریم خلاصه نرو اصلا

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اگه اذیت میکنن نری بهتره

مشکل اینه چه بهونه ای بیارم.خیلی میترسم برم اصلا از اون موقع حالم یجوری شده

شوهرم طرف مادرش ایناست یبارم تنها نرفتیم جایی بهش میگم دوتایی بریم میگه گناه دارن بیان تنهان

دقیقا شوهرتم میگه بیان تنهان گناه دارن

بهترین جواب اینه شما خانوادگی برید حالا سری بعد دوتایی میریم

اصلا نرو بزار شوهرت بفهمه اگر پشت اونا باشه تو مجبور نمیشی بپذیری

اتفاقا دیدن بی زبونی اینجوری میکنن محکم بگو نمیام بگو پریودم بگو دلم نمیخواد بگو خاطره ی بد دارم این ...

میدونی مشکل چیه

خودش طرف اوناست خونوادمم اصلا طرفم نیستن

به بابام میگم بهش بگو اگه میخوای ببریش ناراحتش نکن دفعه بعدی خیلی اذیت شد میگه من نمیگم 

خودم میترسم بگم دفعه قبلی اذیتم کردین باز بگه با مادر من بدی فلانی الانی

توام بردار مادرتو ببر

بهش میگم بیا بریم میگه خوشم نمیاد ازشون 😂

دقیقا شوهرتم میگه بیان تنهان گناه دارنبهترین جواب اینه شما خانوادگی برید حالا سری بعد دوتایی میریماص ...

فکر خوبیه واقعا من اگه خانوادگی میخواستم برم خونواده خودم هستن اذیتمم نمیکنن 

میدونی مشکل چیهخودش طرف اوناست خونوادمم اصلا طرفم نیستنبه بابام میگم بهش بگو اگه میخوای ببریش ناراحت ...

جلوی بابات گریه کن گله کن خلاصه قلقشو داری یا از مادرت بخواه اون به بابات یاد بده

ولی گفت با مادر من بدی و اینا اگر سکوت کردی جوابی نداشتی بعدا بهش بگو من از این حرفت ناراحت شدم و فلان

ولی خوددانی الان اگر بهونه نیاری و بری به اون یاد میدی اگر بین تو و مادرش مادرشو انتخاب کنه تو بازم براش دردسترسی