2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوایل بارداری ازمایش گروه خونی مینویسن باید توی پروندت باشه، شنیدم هفته ۲۸ به بعد دکتر میگه کهی امپو ...

خدا لعنت کنه دکترارو ک فقط پول میگیرن این همه پول خرج کردم یه دونه ازمایش ننوشته ک گروه خونیم معلوم شه الان دارم میشنوم اینارو خب از کجا باید میدونستم بارداری اولمه به اونا ک الان بهم میگن میگم چرا الان دارم میرم زایمان میگید چرا قبلش منو هوشیار نکردین اخه

اولین بارداریمه و سقط هم نداشتم الان اگر تو بارداری نزده باشم خطرناک نیست؟ توبیمارستان انجام میشه؟

باداری اول فکر نکنم باید بزنی. بعد زایمان اگر گروه خونی بچه مثبت باشه و شما منفی بهت میزنن.

خدا لعنت کنه دکترارو ک فقط پول میگیرن این همه پول خرج کردم یه دونه ازمایش ننوشته ک گروه خونیم معلوم ...

چرا استرس؟

اصلا مهم نبوده.

ببین من منفی ام و چون یک سقط داشتم که نمیدونیم چی بوده گروه خونیش، برام تو 28هفته زد.

و بچه اولم بعد زایمان چون منفی بود نزد.

اگر سقط نداشتی یا زایمان، مهم نیست. بعد زایمان تو بیمارستان چک می‌کنند. 

بازهم به دکترت بگو که خیالت راحت تر شه

چرا استرس؟اصلا مهم نبوده.ببین من منفی ام و چون یک سقط داشتم که نمیدونیم چی بوده گروه خونیش، برام تو ...

استرس برا اینک فک میکردم تو بارداری باید بزنم بازم به دکتر زنگ زدم گف بعد از زایمان هم میشه

خدا لعنت کنه دکترارو ک فقط پول میگیرن این همه پول خرج کردم یه دونه ازمایش ننوشته ک گروه خونیم معلوم ...

اخه اوایل بارداری ازمایش گروه خونی رو مینویسن که با ازمایشای دیگه بزارن توی پرونده.. اینجوری که من شنیدم اگه مادر گروه خونیش منفی باشه، توی اواخر هفته ۲۸ امپول رو میزنن که از یه سری مشکلات جلوگیری کنن

بعد توی بیمارستان که بچه بدنیا اومد، اگه گروه خونی بچه مثبت باشه، تا ۷۲ساعت بعد از زایمان زمان هست که دوباره امپول رو به مادر بزنن تا توی دوران شیردهی مشکلی پیش نیاد

الان نمیدونم چند هفتته ولی نگران نباش، اولا بسپار همه چیو بخدا بعدشم یه دکتر انلاین خوب پیدا کن، انلاینی ویزیت شو شرایطتو بگو بهش، اگه اونم حرف دکتر قبلیتو تایید کرد نگرانی نداره که..ولی حتما از یه دکتر دیگه بپرس