2777
2789

اولی : قیافه عادی ، قد 178 ، خیلیییی خوش اخلاق ، شدیدا زن دوست ، زنجانی ، شغلش برای باباش کار میکنه ، گچ کاری و از اینکارا . کلا پسر خوبیه ولی شدیداااا به مادر وابسته و به قولی بچه ننه ، خونه و ماشین نداره میگه با خانوادم زندگی کنیم ، دیپلمه

دومی : قیافه متوسط شاید حتی رو به پایین ، قد180 ، خوش اخلاق ولی عموما جدی ، خیلی احساساتی اهل ابراز علاقه های زیاد ، 5 ساله دوستم داره ، سربازه ولی وقتی میاد مرخصی یا حالا قبلش کلا تو اسنپ کار میکنه ، دیپلم . شدیدا هم دوستم داره 

اینم بگم قلبم با هیچکدوم نیست ولی بااید یکیشونو انتخاب کنم به دلایل خانوادگی و خب شخصی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی رو به هیچ عنوان قبول نکن بچه ننه است جالبه با خانوادم زندگی کنیم دومی رو بگو یه شغرمناسب بعد سربازی پیدا کن بعد بیا خواستگاری مدرک دومی چیه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

آهان نوشته بودی دیپلم به نظر من هیچ کدوم یا لااقل اگه دومی یه شغل مناسب پیدا کرد دومی البته الان با توجه به شرایط اقتصادی  دختر گلم بهت بگم دومی رو اگه انتخاب کنی رسما صفر صفر باید شروع کنی و شرایط زندگی برات سخته اولی یه مزیتی که داره شغل داره ولی ده تا بديش با خانوادم زندکی کنیم  و کلا بچه ننه 

مگر شرط ازدواح خانوادت بذارن دوری و خودت هم به زبون نرم بگی من ترجیح میدن خونه مستقل داشته باشم قبول کرد اوکی وگرنه اصلا و ابدا