2777
2789

یکیشون که همون موقع چاپخانه داشتن الان وسیعترش کردن یکیشونا دیدم فوتبالیست شده معروف نیس ولی خب  تو تیم خوبی هست یکیشون بازاریه مغازه پرفروشی داره یکیشونم آرایشگر خوبی شده  ترکیه میره و میاد کلی شاگرد داره  من از طریق دوستام یا مثلا پیجشونا دیدم فهمیدم بعد خودم با یه روانی ازدواج کردم که وضع مالی هم اوکی نیس  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ توعم ب جا عوض کردنشون هدف میذاشتی واسه خودت الان موفق تر بودی😂🥱(شوخی)

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

چون وضع مالیش اوکی نیس روانی شده؟

نه کلا از همون اول یهو اخلاقش یه مدلی میشد دل آدمو میشکوند منم چون بچه بودم میترسیدم جدا بشم خیانتم کرده بهم  خلاصه روانم نابود کرد

چیکار به اونا داری؟ آمارشونو چطور داری بعد ازدواج؟

میگم که مثلا دوستی داشتم که فامیلشون بوده یا مثلا اونی که فوتبالیست بود یهو اومد تو اکسپلورم اونکه چاپخانه دارن پست  نمایشگاه‌شونا دیدم تو دبی هیچکدوم دنبال نمیکنم اتفاقی فهمیدم اونکه کفش میفروشه هم داخل بازار

چرا قضاوت میکنی؟ شاید اونا ولش کردن شاید قسمت یه نفر بشه دهمین این که علم غیب نداره

نه اونکه  چاپخانه دارن خیلی میومد تو محل که منو ببینه حتی وقتی عقد بودم هی میگفت جدا شو خودم هستم بخدا نمیتونم بدون تو ولی چون سر لج و لجبازی کات کرده بودمم سر غرور  بعدشم ترسیدم جدا بشم سر حرفش نمونه اون فوتبالیسته هی میگفت چادر بپوش فلان کن منم بااین سیستمش نمیتونستم کنار بیام  بقیه رو هم یادم نیس بخدا با هیچکدوم در ارتباط نیستم ۹ ساله ازدواج کردم به  مرور تو این سالها  فهمیدم چی شدن، شوهرمم نمیتونم فوتبالیست کنم یا ببرم بالا اون کار خودشا میکنه