2777
2789
عنوان

به نظرتون اعتیاد یه مرد

139 بازدید | 12 پست

برای چه کسی از همه سخت تره؟

خودش

همسرش

بچه اش

مادرش

پدرش

خواهر برادر

البته خیلی نسبیه یه وقت ممکنه یه خواهر خسلس دلسوز باشه و از اعتیاد داداشش واقعا اذیت بشه 

ولی به طور کلی کی بیشترین آسیب رو میبینه؟

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همسایه داشتیم قدیما تریاک میکشید اما تاجر بود وضع توپ هیچکس بهش نمیگف معتاد

همینحا هم پول تعیین کننده است

و اینکه الان تریاک خیلی گرونه فقط پولدارا میکشن

و اگه به خودشون برسن و دندون لمینت کنن و اینا اصلا ظاهرشونم معلوم نمیشه.

اعتیادم فقط درد فقراست...

همینحا هم پول تعیین کننده استو اینکه الان تریاک خیلی گرونه فقط پولدارا میکشنو اگه به خودشون برسن و د ...

درسته تو مهمونیاشونم بساط تریاک میذارن با کلی میوه و اجیل و عسل و فلان😐😵‍💫😵‍💫😵‍💫

همه چی برا فقیراس 🤦🤦🤦

پولدار بگ....وزه هم میگن ناز نفست قناری

کل خانواده

به نظرم مادر باید خیلی اذیت بشه ار اعتیاد فرزندش و خیلی براش دعا کنه

اما مادرشوهر من عین خیالش نیست. انگار اصلا هیچی وجود نداره

به نظرم مادر باید خیلی اذیت بشه ار اعتیاد فرزندش و خیلی براش دعا کنهاما مادرشوهر من عین خیالش نیست. ...

دوستم شوهرش تریاک میکشه...حدود۲۵ ساله اعتیاد داره...همه خانواده با این موضوع کنار اومدن وحتی وقتی دوستای شوهرش میان خودشون بند وبساط رو میزارن جلوشون و چای نبات و میوه میبرن..بعضی خانواده ها زیاد اهمیت نمیدن ب اعتیاد