2777
2789

چیزی که میگم بیشتر خود آقایون این وسط آسیب میبینن بعد خانواده.

خیلی از خانما تو اوایل زندگی طرز فکرشون اینه که کمتر خرج کنم، کمتر بریز به پاش داشته باشم تا زندگیمون جلو بیوفته و بتونیم پیشرفت کنیم.

خانم واسه سالها پشت سرهم از همه چی خودش میزنه و یه دهه از زندگیش رو همینطوری زندگی می‌کنه میبینه هیچی تغییر نکرد.

این ذهنیت واسه همه آقایون جواب نمیده، این ذهنیت خیلی از آقایون رو‌بیچاره میکنه، شما وقتی کمتر خرج می‌کنی ، نمیپوشی و نمی‌خوری طرف مقابل به این باور میرسه که عرضه اینو نداره که بتونه نیازهای خانواده رو برطرف کنه و با خودش میگه همسر من که خرجی نداره چرا من خودم رو اذیت کنم و بیشتر تلاش کنم.

پس اگه میخواید نتیجه بهتری بگیرید سعی کنید خارج از محدوده توان آقا ازش بخواید، بعد اینکه سرمایه وارد خونه شد شما اینجا هنر خودت رو نشون بده و جم کن. 

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.