2777
2789

ماهی ۸۰۰ گرم گرفته ، بهداشت میگه ماه های اول ۶۰۰ فک کنم ، دکتر پسرم می‌گفت ۹۰۰ ، ولی خوبه زیادم کم نیس ،خودت مغزیجات و خرما و نارگیل و گردو و چیزای چرب بخور 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ماهی ۸۰۰ گرم گرفته ، بهداشت میگه ماه های اول ۶۰۰ فک کنم ، دکتر پسرم می‌گفت ۹۰۰ ، ولی خوبه زیادم کم ن ...

بنظرم شیرم بد نیست ولی پسرم ۵ دیقه میخوره و ول میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شیرم بد نیست ولی پسرم ۵ دیقه میخوره و ول میکنه

رفلاکس نداره؟ شاید اذیت میشه ، پسر من اون سنی بود من همش داشتم شیر میدادم ، البته شیرم کم بود ولی خودش خیلی پیگیر بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
رفلاکس نداره؟ شاید اذیت میشه ، پسر من اون سنی بود من همش داشتم شیر میدادم ، البته شیرم کم بود ولی خو ...

بالا نمیاره شبا هم از ۱میخوره دیگه تا ۷ بلند نمیشه و میخوابه

بالا نمیاره شبا هم از ۱میخوره دیگه تا ۷ بلند نمیشه و میخوابه

خب پس خودش کم میخوره ، من تو دوران شیردهی یک شب هم این میزان ساعت ک میگی نخوابیدم ، ساعت به ساعت بیدار می‌شد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
وزنش چقدر بود موقع تولد و سه ماهگی پسرتون؟

موقع تولد ۳ ، سه ماهگی فک کنم ۶ 

بقول شوهرم می‌گفت اگه سیرت قوت داشت انقدر که این بچه بیست چهاری شیر میخوره اندازه بچه غول شده بود😆😆ولی خب من زیاد شیر نداشتم خودش تلاش می‌کرد😄

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
موقع تولد ۳ ، سه ماهگی فک کنم ۶ بقول شوهرم می‌گفت اگه سیرت قوت داشت انقدر که این بچه بیست چهاری شیر ...

ای جونم .تنش سلامت .منم به نظرم شیرم کم نیست ولی نمیخوره .اون پسرم موقع تولد ۳۴۵۰ بود سه ماهگی ۷.۵ با این که شیرم کم شد و از ۵ماهگی شیر خشک خورد

ای جونم .تنش سلامت .منم به نظرم شیرم کم نیست ولی نمیخوره .اون پسرم موقع تولد ۳۴۵۰ بود سه ماهگی ۷.۵ ب ...

بعضی بچه ها اینجورین زیاد تمایل به شیر ندارن ، در عوض بعداً غذا بهتر میخورن ، پسر من تا شیر میخورد خوب بود بعد دیگه وزن زیاد نگرفت 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بعضی بچه ها اینجورین زیاد تمایل به شیر ندارن ، در عوض بعداً غذا بهتر میخورن ، پسر من تا شیر میخورد خ ...

شما کی غذا شروع کردی ؟اصلا این چیزارو یادم رفته