2777
2789
عنوان

کمر درد دختر ده ساله

82 بازدید | 12 پست

علتش چیه؟ امروز از صبح که بیدار شد گفت حالت تهوع دارم یه کم دلم درد میکنه و کمرم. الان درد کمرش زیاد شده

شش ماه پیشم میگفت کمرم درد میکنه بعد چند روز خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوازده سالگی کمرم درد میکنه تا الان که ۱۸سالمه درست نشدم ولی ایشون ویروس گرفته چون من سرگیجه و حالت تهوع نداشتم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یعنی درد چطوری؟ عضلانی یا درونی؟ خیلی نگرانم

درونی انگار ستون فقراتم اسیب دیده چیزیش نیس گفتم ویروسه ببرین دکتر پریود شده؟؟؟؟

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اخه درد کمر؟

اره به خدا کمر درد داشت بعد تمام کسایی که ازش گرفتن تو خونشون بازم کمر درد داشتن البته به نظرم اگ دیدی خوب نشد یه آزمایش ادرار بگیر شاید عفونت ادرار باشه

اللهم عجل لولیک الفرج  

نه تا حالا پریود نشده

شاید میخواد بشه علائم قبلش هس یه دکتر ببرین چکاپ کامل شه🌹🥺