2777
2789

چی کار کردید که لاغر موندید 

رازش چیه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

می خوام لاغر کنم و لاغر بمونم 

ایا شما تیکه تیکه غذا می خورید مثلا هر دو ساعت یه بار یه چی کم کالری می خورید ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این رژیمو رفتم و لاغر شدم

ولی هنوز توشم و رعایت میکنم که لاغر موندم

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی، تخمه 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز 

روزی ۲۰۰ کالری میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن 

روغن کنجد و زیتون بهتر از روغنای توی بازارن

من این رژیمو رفتم و لاغر شدمولی هنوز توشم و رعایت میکنم که لاغر موندمقند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن ...

❤️❤️❤️

من این رژیمو رفتم و لاغر شدمولی هنوز توشم و رعایت میکنم که لاغر موندمقند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن ...

چجوری دلت میاد اونا رو نخوری من خودمم نخوام بخورمشون اونا منو صدا میکنن میگن بیا مارو بخور منم میرم میخورم

چجوری دلت میاد اونا رو نخوری من خودمم نخوام بخورمشون اونا منو صدا میکنن میگن بیا مارو بخور منم میرم ...

عزیزم قند مصنوعی اعتیادآوره

اگه چند روز نخوری دیگه دلت نمیخواد

منم یه روزی شکمو بودم و عاشق شیرینی و کیک

ولی به خاطر اضافه وزنم، حذف کردم و عادت کردم