2777
2789

من استرس می گیرم چاق میشم( پرخوری عصبی)

استرس نمی گیرم هم چاق میشم( خواب با کیفیت)

چاق شدن سخت نیست که لاغر شدن سخته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استرس می گیرم چاق میشم( پرخوری عصبی)استرس نمی گیرم هم چاق میشم( خواب با کیفیت)چاق شدن سخت نیست که ...

نه عزیزم من استرس بگیرم اشتهام کور میشه ، راهی سراغ داری گلم ؟؟

من استرس می گیرم چاق میشم( پرخوری عصبی)استرس نمی گیرم هم چاق میشم( خواب با کیفیت)چاق شدن سخت نیست که ...

برای شما اینجوریه چون من یه کوچولو ناراحت بشم غذا اصلا از گلوم پایین نمیره . 

گاهی شده سعی کردم قورت بدم و نشده و مجبور شدم از دهنم بریزم بیرون .‌

با ۳ روز ناراحتی می تونم راحت ۵ کیلو کم کنم 

نه عزیزم من استرس بگیرم اشتهام کور میشه ، راهی سراغ داری گلم ؟؟

آره سیب زمینی تنوری درست کن بخور نمیگم سرخ کرده چون چربی خونت میره بالا

ابپز هم بی مزه اس اما سیب زمینی کبابی خوبه و موثرو البته پودر سنجد و شیر هم صورت رو چاق می کنه اگه پودر سنجد واقعی و اصل باشه

برای شما اینجوریه چون من یه کوچولو ناراحت بشم غذا اصلا از گلوم پایین نمیره . گاهی شده سعی کردم قورت ...

این مدل شما هم البته خیلی ناجورهمدل من ناجورتر

من توی اون ۱۲ روز جنگ انقدر از استرس هله هوله خوردم کلی چاق شدم الان مجبورم رژیم بگیرم

این مدل شما هم البته خیلی ناجورهمدل من ناجورترمن توی اون ۱۲ روز جنگ انقدر از استرس هله هوله خوردم کل ...

فکر می کنی عزیزم ..

ادم وقتی ناراحت همش دوست داره تو حال خودش باشه ولی بقیه هی دنبال هستن یه چیزی بخورم 

آخرش هم کارم به بیمارستان و سرم می کشه همیشه 

اون روز یه امتحان مهم داشتم 

امتحانم هم عملی داخل بیمارستان 

قبلش رفتم برلی خودم سرم خریدم و وصل کردم 

بعد رفتم سر جلسه امتحان