2777
2789
عنوان

خانومایه وارددب رنگ کمکم کنید

2188 بازدید | 18 پست

من چند ماه پیش موهتمو رنگ کرد طلایی شد ک اصلا دوسش ندارم ب زردی میزنه بعد چون ۷ ماه پیش مش کرده بودم ارایشگره سوزوند موهامو الان نمیدونم برای عید چیکار کنم ک یه رنگ قشنگ دربیاد ک ن ب زردی بزنه ن قرمزی شوخرم خیلی رنگ کنفی دوست داره ولی چون موهام سوخته نمیتونم بزارم فعلا حالا بنظرتون من چ رنگی کنم موهامو حودم هیچ ایده ایی ندارم 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بهترين گزينه و با تغيير زياد شكلاتيه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي موهات چه بد شده كاش پسرونه كني و اصلا تا يكي دوسال رنگ نزاري

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واي موهات چه بد شده كاش پسرونه كني و اصلا تا يكي دوسال رنگ نزاري

اره وز شده دلم نمیاد رنگ نکنم میخوام خوردش کنم روهاش اینجوی شده 

اره وز شده دلم نمیاد رنگ نکنم میخوام خوردش کنم روهاش اینجوی شده 

اخه رنگ شن ادمو بالا ميبره به نظرم كه نكن تا يكي دوسال 

يا يه رنگ تيره كن كه خيلي تغيير كني

اخه رنگ شن ادمو بالا ميبره به نظرم كه نكن تا يكي دوسال  يا يه رنگ تيره كن كه خيلي تغيير كني

اره خیلی سنمو بالاتر از سن واقعیم نشون میده 

خواهرم میگه نسکافه ایکنم ولی در نمیاد رو این مو 

هر وقت رنگ میکنم هررنگی میزارم اخرش همین رنگ میشه😭

موهام اینه الانهر روز بهش روغن ترگان میزنم ولی وز شده میخوام کوتاهم بکنم 

کوتاه نکن خیلی تقویتش کن لبه هاشو قیچی کن میتونی همون رنگ کنفی که شماره از 6پایینتر هست رو موهات بزاری باز میکنه و برایه اینکه موت توناج زردی نداشته باشه از واریسیون دودی اندازه یه عدس تو مواد رنگت بریز چون کارش از بین بردن زردیه مو

یه رنگ خوب بخر که مواد شیمیاییش کمتر باشه تا موهایه آسیب دیدت بیشتر نسوزه از اکسیدان شماره2یا همون 9درصد استفاده کن

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
اره خیلی سنمو بالاتر از سن واقعیم نشون میده  خواهرم میگه نسکافه ایکنم ولی در نمیاد رو این مو&n ...

میدونی چرا چون شماره رنگت هم خونی نداره با درصد روشناییه موهات و برایه اینه که زرد میشه

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه