2777
2789

کسایی ک از قبل از جریان زندگیم باخبرن که هیچ..

کساییم ک نمیدونن بگن مختصر توضیح میدم

با خانواده شوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم یه ماهه اصلا تو حیاطم نرفتم ک ببینمشون کاری باشون ندارم ولی خیلی سختمه همش تو خونه موندن😔

شوهرم میره.کاریم با رفتنش ندارم بالاخره پدرو مادرشن

ولی خانوادش خیلی خردم کردن با اینکه یساله ازدواج کردم زجر دنیارو کشیدم از کنایه و فرق گذاشتن بین عروساشون تا بی محلی و حتی جواب ندادن سلام

لطفا منطقی نظرتونو بگین خواهرا.فکر کنین منم خواهر شما🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهل نیستم 

اما چون خواهر متأهلم شرایط مشابه شما رو داشت گفتم نظرمو بگم 

از نظر من تا شما از اون خونه نرید همین اعصاب خوردی ها هست حتی اگه تو خونه بمونید باز از نوع دیگه‌ش حرف درست میشه چون نزدیکی توقع میاره قربونت برم 

ولی تو این شرایط بهترین کار همینه که دارید انجام میدید اما تو اولین موقعیت خونه مستقل بگیرید 

و یه موضوع از اینکع فکر کنید با درد و دل با خانواده (مثلا برادر شوهری که دوره از خانواده و شما فک کنید بهتون در این بابت کمک میکنه) یا فامیل و حتی همسایه همسر برای اینکه شما رو درک کنند کار درستیه کاملاً در اشتباهید 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
روستاس.تا شهر فاصله زیاده نمیشه بعد هم اینجا جوریه ک پاتم راست بزاری پشت سر ادم حرف میزنن

امروز زودتر از اونا برو تو حیاط تا اونا نیان کاش بافتنی یا خیاطی یاد بگیری

من متاهل نیستم اما چون خواهر متأهلم شرایط مشابه شما رو داشت گفتم نظرمو بگم از نظر من تا شما از اون خ ...

خانوادش اژدهان اجی

من اگ دردمو پیششون بگم نه تنها بهبودش میدن بلکه زخممو عمیق تر میکنن.

یه خانواده ی بشدت بی احساس و بی رحم و سیاستمدار

امروز زودتر از اونا برو تو حیاط تا اونا نیان کاش بافتنی یا خیاطی یاد بگیری

اتفاقا ب کلاس خیاطی فکر کردم کاش میتونستم خودمو جایی سرگرم میکردم اینجوری کمتر رفتارشون عذابم میداد

خانوادش اژدهان اجیمن اگ دردمو پیششون بگم نه تنها بهبودش میدن بلکه زخممو عمیق تر میکنن.یه خانواده ی ب ...

اینو از این بابت گفتم که بعضی از خانواده ها در ظاهر خودشونو دلسوز نشون میدن که دردتو پیششون بگی و از همون حرف علیه خودت استفاده کنن 

هر وقت تو چنین موقعیتی قرار گرفتی چه خانواده همسر چه همسایه چه فامیل دور دور همسر دستتو گاز بگیر که پیششون شل نشی چیزی بگی

الان تمام تلاشتو کن که از اون خونه بری حتی اگه خونه اجاره کنی 

چند سال دیگه وضعیت بدتر میشه 

اگه فردا روزی مادر شوهری یا پدر شوهری مریض شد مسئولیت میفته پای کسی که از لحاظ مکانی به اونا نزدیک تره:)

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
با شوهرت برو بیرون شبا یا عصراچرا خودتو زندانی کردی محلشون نده کار خودتو بکن.نهایت دیدیشون یه سلام ک ...

با شوهرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم 

نمیدونم بخاطر اختلافمونه یا....

تا میگم بریم بیرون جایی همون لحظه دعوامون شدت میگیره

هیچ درکی از زن و زندگی نبرده فقط خودشو میبینه درصورتی ک خودش ۱۰ دقیقه هم تو خونه نمیشینه

اتفاقا ب کلاس خیاطی فکر کردم کاش میتونستم خودمو جایی سرگرم میکردم اینجوری کمتر رفتارشون عذابم میداد

ببین من ب عنوان کسی ک خیلییی ظلم دیدم ازشون و چقد حرص خوردم الان که عقب نگاه میکنم میگم کاش اینقد حرص نمیخوردم همین که کم محلی میکردم کفایت میکرد به جای اون همه حرص خوردنم و چه ها که نکشیدم،

اصلا بهشون اهمیت نده کم محلی کن 

بشین فک کن ببین میتونی چیکار کنی اگه میتونید که برید یه جا اجاره کنید دور از اینا

اینو از این بابت گفتم که بعضی از خانواده ها در ظاهر خودشونو دلسوز نشون میدن که دردتو پیششون بگی و از ...

اره دیگ مثلا خونه رو دادن ما

ک اگ مادرش مریض شد فقط همسرم باید ازشون مراقبت کنه

یا پدرش همینجور..

مارو گذاشتن تو حیاط ک اگ در اینده اتفاقی افتاد گردن ماست