2777
2789

دوستان من یکی از نزدیکانم مبتلا به سرطان هست. تحقیقات زیادی در رابطه با روش های سنتی برای کنترل این بیماری کردم. عصاره بره موم برزیلی که از بهترین نوع بره موم در جهانه  خواص فوق العاده ای برای کنترل انواع سرطان ها داره. ولی متاسفانه یا بعلت تحریم ها و یا برخی موارد دیگه(مثلا شاید سیاست اقتصادی پزشکان) این عصاره به ایران وارد نمیشه. می خواستم هر کس اطلاعاتی در این باره داره بیاد نظر بده.  (بره موم ماده‌ای شبیه موم و از تولیدات زنبور عسل است)این ماده خارق العاده خواصی شامل اثر : ضد تومور و ضد سرطان،ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد انگلی، آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد پوسیدگی دندان دارد، همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، است

ایران هم بره موم تولید می کنه ولی اول اینکه بره موم برزیلی که در جنگل هایبرزیل تولید میشه تو جهان اوله. دوم اینکه عصاره اتانولی( از بره موم با الکل عصاره تهیه می کنن) در ایران تولید نمیشه. اگر هم بخوای از سایت آمازون سفارش بدین ،ایران اجازه نمیده وارد بشه. یعنی چی آخه. چقدر ما حقارت بکشیم چونکه فقط ایران زندگی می کنیم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم سرطان داشت پیش بهترین دکترها هم میرفتیم هیچوقت یه همچین چیزی به گوشمون نخورد عزیزم مطمئنی که تبلیغات نیست؟؟؟

چون ایران تو هرچی که کم بذاره تو دارو کم نمیذاره

اگه اینطوری باشه که هیچکس تو خارج نباید شیمی درمانی بشه🤔🤔🤔🤔

من مادرم سرطان داشت پیش بهترین دکترها هم میرفتیم هیچوقت یه همچین چیزی به گوشمون نخورد عزیزم مطمئنی ک ...

به گوشت نخورده چون این سیاست پزشکاست. اگر همچین چیزی باب بشه دکترا از کجا نون بیارن بخورن. چند سال طول میشکه تا اینا بیان سود ببرن از دارو ها دستگاه هایی که تولید کردن برای شیمی درمانی و هورمون درمانی.

یکی از موارد تاثیرگذار درمورد سرطان تغذیه هست

توجه کردید فقط یکی!!!

سرطان فرایند پیچیده ای داره دوست من

مشکلی که وجود داره اینه که قابل درمان نیست 

فقط سعی میکنن جلوی پیشرفتشو بگیرن

یا اینکه از ابتلا جلوگیری کنن

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند  
عمرا یه چیزی باشه که درمان سرطان باشه حالا شاید جز چیزهای مفید باشه که اگه بود آدم استفاده کنه ولی ...

بره موم در دنیا به داروی شفا معروفه. هزارران مقاله در موردش نوشتن. ولی بعلت برخی سیاست ها نمیزان مردم زیاد اطلاعات بگیرن

به گوشت نخورده چون این سیاست پزشکاست. اگر همچین چیزی باب بشه دکترا از کجا نون بیارن بخورن. چند سال ط ...

عزیزم چه ربطی به درآمد دکترها داره🤔

خب شما به من بگو چرا هنوز تو همه جهان شیمی درمانی انجام میشه؟؟؟؟

عزیزم چه ربطی به درآمد دکترها داره🤔 خب شما به من بگو چرا هنوز تو همه جهان شیمی درمانی انجام میشه؟؟ ...

شما یکم فکر کن چقدر پزشکان  درآمد دارن از همین بیماران سرطانی. این سیاسته. 

و اینکه چرا بعضی سعی دارن مردمو گول بزنن

این چه حرفیه که این مسایل سیاست پزشکه؟!

این حرف درستی نیست

اینو بدون یک فوق تخصص خون و سرطان هیچ چیزی براش لذت بخش تر از این نیست که مریضش خوب بشه و من به چشم دیدم هرکاری میکنن برای سلامتی بیمارشون

به شیوه خودت زندگی کن اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنند