2777
2789
اززوایه عجیب وغریب😂😂😂😲

خخخخ.خوشگله

عزیزم مبارکت  باشه 

با تن سالم بپوشی😘😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم ایشالاسال خوبی داشته باشین😘🌸

مرسی عزیزم 😘😘😘

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
بخدااااهرکدوم میپوشیدم یک شکمی توش داشتم که بیاوببین،حالاگن میبیندم عزیزم چیکارکنم دیگه

مبارکت باشه خانومی....حق داری به خدا...من تا حالا بچه نیاوردم شکمم زیاد نیست واسه همین مانتوهامو راحت انتخاب میکنم الان که باردار شدم هنوز دو ماه نشده تمام لباسام تنگم شده کاری هم نمیشه کرد تازه بعد زایمان معلوم نیست چه بلایی سر تیپم بیاد

مبارکت باشه خانومی....حق داری به خدا...من تا حالا بچه نیاوردم شکمم زیاد نیست واسه همین مانتوهامو راح ...

وای عزیزممم بسلامتی ایشالانی نی نازتوسالم بغل بگیری،اره عزیزم بخاطرگل پسرمه که اینهمه شکم دارم بخداقبلش اصلانداشتم الانم دوسالشه ولی جمع نشدشکمم اصلااا

از عكسه مانتوت فقد برآمدگيه شكمت معلومه😑😑😑 من مادرشوهرتم دارم حالگيري ميكنم😑😑😑😑

بخداااامادرشوهرم تامنومیبینه همیشه همینومیگه منم میخندم😂😂نکنه خودشی دستهاباااالاااا😯😯😯

وای عزیزممم بسلامتی ایشالانی نی نازتوسالم بغل بگیری،اره عزیزم بخاطرگل پسرمه که اینهمه شکم دارم بخداق ...

خیلی ممنون خانومی....ان شالله گل پسرت همیشه زیر سایه پدر مادرش صحیح و سالم باشه