2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضی ام ، پسرم چهار سال و نیمه بود دومی دنیا اومد 

فاصله شون دقیق چهار سال و نیمه 

تا شش ماه اول چون خودت هنوز نیمه حامله محسوب میشی بدن کشش نداره چالش ممکنه باشه ولی از وقتی بچه دومی به اولی می‌خنده واکنش نشون میده به بچه اولت نقش میدی با زبون دومی با اولی حرف میزنی به شدت لذت بخش میشه 

الان سن پسرم طوریه که وقتی با زبون بچه کوچیکه باهاش حرف میزنم گول میخوره و رسماً انگار خودمو توی هیچی دخالت نمیدم قشنگ شدم زبون کوچیکه 

داداشی بغل دوست دارم داداشی هنوز بلد نیستم از دستام استفاده کنم ببخشید موهاتو کشیدم داداشی بیا ببین چه اشغال های خوشمزه ای پیدا کردم بیا بخوریم ، داداشی بیا ببین توی فریزر چی پیدا کردم بیا بریزیمش بیرون رسما دارم به پسرم نقش میدم دغدغه مندش میکنم که ارزش های من رو به کوچیکه منتقل کنه ، داداشی ماشینو ازم گرفتی حداقل یه هواپیما بهم بده 

میبینی اصلا انگار خودم رو هزینه نمیکنم بچه داره حرف میزنه و پسرم توی سنی هست که واقعا گول میخوره و به این روش داره ارتباط میگیره 

زودتر بیار دومی رو دیرتر نذار بشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ی دونه دارم فقط بچه نمیخوام دیگه ب نظرتون پشیمون میشم؟

همین که برات سوال پیش اومده پشیمون میشم یا نه یعنی نیاز داری عمیق تر بررسی کنی و تصمیم بگیری ، تصمیم هایی که محدودیت زمانی دارن رو به تعویق ننداز تکلیفشون رو روشن کن یا میخوای بچه بعدی رو بیاری یا نه ، به جایی نرسون که دیگه تصمیم گیری دست تو نباشه 

من به شخصه خانواده پر جمعیت دوست داشتم همیشه ولی چون استاندارد های خاص خودمو دارم روی سومی هنوز به قطعیت نرسیدم

ولی دومی واجب بود واقعا اصلا توی دومی شکی نداشتم شخصیت بچه توی سه نوع ارتباط شکل گیری داره و به تکامل میرسه 

بازی با دوست

بازی با پدر مادر 

بازی با خودش 

یعنی اگر براش خواهر برادر نیاری موظفی نیاز بچه برای تکامل رو با دوست های صمیمی پر کنی و ارتباط روزانه داشته باشن

من هرگز این مدل آدم نیستم که کسی بتونه روزانه رفت و آمد کنه توی خونه م بخاطر کارم بچه رو هر روز پارک هم نمیتونم ببرم برای همین توی دومی به هیچ وجه شک نداشتم فقط ترس داشتم چون بارداری بسیار سختی داشتم سر اولی و استراحت مطلق بودم می‌ترسیدم

سومی رو اگه تصمیم قطعی بشه و بخوام بیارم احتمالا برای تعیین جنسیت اقدام میکنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

همین که برات سوال پیش اومده پشیمون میشم یا نه یعنی نیاز داری عمیق تر بررسی کنی و تصمیم بگیری ، تصمیم ...

بازی با دوست وخواهر برادر ک گفتی

کلاس زبان میره بهمراه با بازی.کلاس ورزشی میره  ‌.پسرعمش هروز کنارشه همسن هستن یا این پیش اونه یا اون پیش این 

تنها نیس

خیلی اجتماعیع مستقله 

واسع همین ۹۰درصد بچع دوم نمیخوام اون ۱۰درصد شک دارم😂

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂

بازی با دوست وخواهر برادر ک گفتی کلاس زبان میره بهمراه با بازی.کلاس ورزشی میره ‌.پسرعمش هروز کنارشه ...

ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم 🌹 

ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم 🌹

۷سالشه دیگ کم کم 

فکرنکنم بیارم 

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂