2777
2789

میخوام خیلی غیرمستقیم و با استعاره و ابهام بگم. یه جور ک اگه سرد برخورد کرد بتونم انکار کنم ک منظورم یه چیز دیگه بود. 😐 از طریق یه پیج واسط که کارش ارسال حرف ها بصورت غیرمستقیم و ناشناس هست میخام بگم. اول واکنششو بسنجم اگه خوب بود معرفی کنم. 

دفعه پیش ک ب یه پسز دیگه مستقیم گفتم خیلی دور برداشت و بعدنا بدرفتاری کرد و خاطره بدی دارم. برا همین این دفعه این راهو انتخاب کردم. 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

تو تخمکی. تخمک یه جا نشسته اصن کار به چیزی نداره. اسپرم خودشو به در به دری میزنه که هررر طور شده به تخمک برسه. و تخمک اصن کاری نداره فلان اسپرم چقدر پر سرعت یا چقدر قویه.

تو تخمکی. اون اسپرم.

به اصلت برگرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تخمکی. تخمک یه جا نشسته اصن کار به چیزی نداره. اسپرم خودشو به در به دری میزنه که هررر طور شده به ...

😂😂😂😂😂

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
تو تخمکی. تخمک یه جا نشسته اصن کار به چیزی نداره. اسپرم خودشو به در به دری میزنه که هررر طور شده به ...

من تخمک نیستم. من یه انسانم و بخاطر زن بودنم قرار نیست همیشه منتظر باشم و اراده نداشته باشم. البته قرارم نیست برم ب همه بگم. یا ب هر کراش زدن ساده ای بها بدم. فقط تو بعضی موارد خاص.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من بهش پیام دادم ازدواج کردیم

ای جان. میشه تعریف کنی چی شد 🥲

دوست من از ی پسر خوشش اومد فرداش بهش پیام داد کلی چند روز بعد دست تو دست هم بودن😂😂😂😂😂

عجب سرعت عملی داشته 😂 هنوز با همن؟

دوبارواسطه منو بهش پیشنهاد داد گف نه من قصد ازدواج ندارم با هیچکسب واسطه گفتم تو نمیتونی شمارشو بده ...

ای خداااا 😂 حالا من سر قبلی زیادی اصرار کردم غرورم خورد شد 😢 خوبه برا تو نتیجه داده 😍 واسطه کلا جالب نیست. مگخ اینکه یه پیج فیک بسازی بری تو نقش واسطه خودت حرف بزنی وگرن بیشتر گند میزنه واسطه 😂 خب حالا چی گفتی که مخشو زدی 😁

آره تقریبا ۵ماهه ولی خب بیشتر مجازی آن😂

ای جون انشاا.. ک اگ صلاحه ازدواج کنن 😍

ای خداااا 😂 حالا من سر قبلی زیادی اصرار کردم غرورم خورد شد 😢 خوبه برا تو نتیجه داده 😍 واسطه کلا ج ...

اول باید کیس درست  انتخاب کنی هرز نپره  بعدش باید بلد باشی مخ زنی        باید ببینی از چی خوشش میاد همون بشی همزمان اصالت خودتم حفظ کنی     اصلا نباید اجازه بدی بهت دست بزنه حتی دستتو بگیره  ک عطشش زیاد شه برا بدست اوردنت هرچند برا من گزینه خودش مذهبی بود و محرم نامحرم رعایت میکرد

اول باید کیس درست انتخاب کنی هرز نپره بعدش باید بلد باشی مخ زنی باید ببینی از چی خوشش میاد ...

خب بگو چی گفتی بهش تو اون صحبت 😂 چت کردی یا تلفن

والا علایق مشترکم داشتیم یه بار صخبت کردیم ولی دیگ نیومد 🥲