2777
2789

امسال اولین ساله ۱۳ سفر می‌خوام خرید منم ،برای شوهرم جا سویچی بخرم برای خودم جا کلیدی برای خونه 

و میتونم از اون چیزا استفاده کنم ؟ یا نباید استفاده کنم ؟

و اینکه ماشین و خونه داریم می‌خوام یکی دیگه هم بخریم تاثیر داره ؟ 

💚🌱

من برای رونق گرفتن کارم چی بخرم؟

نویسندم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا جایی که من متوجه شدم نباید ازش استفاده بشه تا زمانی که نخریدید اون چیزی که مدنظرتون هست، ولی یه نکته ای که لا به لای حرف کساییه به خواستشون رسیده بودن متوجه شدم اون احساسی هست که موقع خریدش دارین باید حس کنین بدست میارین قطعا

واقعاً خودتون اعتقاد دارید

ببینم چی میشه اولین ساله میخرم امسال تقریباً اعتقاد دارم می‌دونی چرا چون امروز بلاخره همه آرزو میکنن و یا جورایی دسته جمعی ارتعاش امروز احتمالا بالا باشه 

💚🌱

اره من دو سال پیش خریدم همون سال یجوری جور شد خودمون نفهمیدیم واقعا ! شاید تلقین باشع ها نمیدونم

این خرافات چیه . اگه اینجوری باشه ۸۰. ملیون ایرانی همینجوری پولدار میشن دیگه. اقتصاد و کسب و کار چیه پس