2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم العن یزید

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

یعنی اینام از نسل پیامبر بودن یعنی مخالف پیامبر بودن؟

نه مستقیم اما از نسل ابراهیم شروع شده 

و اینکه با پیامبر مخالف بودن 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یعنی اینام از نسل پیامبر بودن یعنی مخالف پیامبر بودن؟

اسماعیل و اسحاق. مسلمان ها و پیامبر و ایمه از نسل حضرت اسماییل ان. و حضرت موسی و عیسی و حضرت یعقوب و داوود و سلیمان و زکریا و یحیی از نسل اسحاق. زمانی که وعده اخرین پیامبر به ی.هودی ها داده شد انتظار داشتن خدا اخرین پیامبر رو از بین اونها بیاره... اما اخرین پیامبر از نسل حضرت اسماییل شد

اسماعیل و اسحاق. مسلمان ها و پیامبر و ایمه از نسل حضرت اسماییل ان. و حضرت موسی و عیسی و حضرت یعقوب و ...

بخاطرهمین چون تو کتاباشون گفته بودن اخرین پیامبر اهل کجاست یه عده اشون رفتن مدینه ... اما وقتی حضضرت محمد صلوات الله علیه مبعوث شدن اونا مثل باقی اجدادشون کینه به دل گرفتن که نباید خدا اخرین پیامبر رو از فرزندان اسماعیل انتخاب میکرد باید از بین ی.هودی میبود... کینه ی.هود از اسلام از اینجا شروع شد.