2777
2789

بچه ها حالم خوب نیست

دعام کنید بخاطر بچه هام مادرشون بمیره 

دعا کنید آرامش بیاد به زندگیم شوهرم حرفمو گوش بده😭😭😭

دلاتون پاکه دعام کنید...

منم باقلب شکستم 💔 چشمای گریون دعاتون میکنم تک تکتون رو

یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واست حمد میخونم انشالا همه چی درست میشه

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

عزیزم شوهر شما اصلا حرف تو گوشش نمیره همش در حال خراب کردن زندگیتونه همش در حال ضرر زدنه و اصلا به حرف شما نیست بیشتر حرف ادمای دیگه رو گوش میده که اوناهم به ضررشه.

تا گندی به بار میاره رو شما خالی میکنه زندگیو براتون جهنم کرده غده لج بازه 

درسته؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم شوهر شما اصلا حرف تو گوشش نمیره همش در حال خراب کردن زندگیتونه همش در حال ضرر زدنه و اصلا به ح ...

بله ضرر که میکنه همش از من میخواد تمام طلاهامو فروخت

عزیزم شوهر شما اصلا حرف تو گوشش نمیره همش در حال خراب کردن زندگیتونه همش در حال ضرر زدنه و اصلا به ح ...

عزیزم کمکم میکنی..حس میکنم چیزی میدونید