2777
2789
عنوان

خالم خیلی پز میده

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست

فقط کم محلی و بی توجهی یعنی اصلا انگار براتون مهم نیست والا منم یکی از فامیلامون همینه تا چند سال پیش خداشاهده لباس های دست دوم مارو میدادن اونا می‌پوشیدن بعد یکم فقط یکما وضعشون خوب شد اونم خدا خواست بعد اینا خب عقیده‌ای شده بودن دیگه می‌اومدن به ما پز میدادن مثلا یه تیکه طلا نداشتن بعد یهو خدا زد و یه انگشتر همچین چیزی برا بچش خرید با این فرض کن میخواست با ما پز بده ماخب شکر خدا از همون بچگی همش طلا داشتیم همه‌چی. دوباره مثلا سریع دخترشو عروس کرد بعد میترسید ک کسی نیاد بگیره حالا پسره هم وضعش معمولی بودا ولی این الکی پز میداد که نه پولدارن و ما فکر نمی‌کردیم یه آدم پولدار بیاد بچمونو بگیره!!! درصورتی که طرف معمولیه این بچشم سنی نداره حالا انگار مثلا ترشیده از ترس اینکه کسی نیاد دانش ب پسره همشو تعریف دست پخت دخترشو می‌کنه انگار بقیه مثلا بلد نیستن غذا بپزم همش گشنگی میخوریم یا از بیرون میگیریم!

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم کار خاله تون اشتباه باشهعاشق دخترش است و بهش اعتماد به نفس میدهفکر نکنم قصدش آزار دیگران ...

این طور نیست آدم فرق محبت و پز دادن رو میفهمه

مامان منم عاشق من بود ولی هرگز اهل پز دادن و خودنمایی نبود

من مامانمو تازه از دست داده بودم خالم جلوی من دخترشو بغل میکرد و دخترم دخترم میکرد

خدایا شکرت❤️

فقط کم محلی و بی توجهی یعنی اصلا انگار براتون مهم نیست والا منم یکی از فامیلامون همینه تا چند سال پی ...

دقیقا عزیزم

ببین من از اول تو تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم

ولی خالم و دخترش تو روستا زندگی میکردن

الان دخترش یه ساله ازدواج کرده رفته تهران،باورت میشه پز تهرانو به کل فامیل میدن🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت❤️

دقیقا عزیزمببین من از اول تو تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدمولی خالم و دخترش تو روستا زندگی میکردنالا ...

اینا دیگه رسماً عقب مونده😂🤷🏻‍♀️والا مگه چیه تهران هم پز دادن داره الان همه‌جا مثل همه از نظر امکانات و رفاه اینا تازه تهران آلودگی هم داره😑

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶